1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Temizlik bayrama has olmayacak'
'Temizlik bayrama has olmayacak'

'Temizlik bayrama has olmayacak'

Antalya'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında DTO Antalya Başkanlığı, Liman Başkanlığı, Deniz Polisi, Sahil Güvenlik ve gönüllü dalgıçlar Yat Limanı'nda deniz dibi temizliği yaptı.

A+A-

Antalya'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında Yat Limanı'nda yapı- lan deniz dibi temizliğinde lastik, mangal, akü, tabure, çatal, bıçak, tava, tencere gibi atıklar çıkartıldı. Deniz Ticaret Odası Antalya Başkanlığı, Liman Başkanlığı, Deniz Polisi, Sahil Güvenlik ve gönüllü dalgıçlar Yat Limanı'nda deniz dibi temizliği yaptı. 3 saat süren temizlikte deniz dibinden çıkanlar görenleri şaşkına çevirdi. Masa, sandalye, lastik, mangal, tencere, tava, çatal, bıçak ve şişe atıklarının bulunduğu deniz dibinin, insan faktörlü kirletildiği gözden kaçmadı.

İnsan Kirletiyor

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle deniz dibi temizliği yapıldığını belirten DTO Antalya Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu, "Bu tür atıklar insanların kendi eliyle denize attığı veya düşürdüğü atıklar. Deniz dibi temizliklerimiz sadece bayramlara has olmayacak. Bundan sonra sık sık gönüllü dalgıçlarla bu çalışmaları yapacağız" dedi.

Sabah

Bu haber toplam 845 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.