1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Terme'de tekne turu için geri sayım başladı
Terme'de tekne turu için geri sayım başladı

Terme'de tekne turu için geri sayım başladı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Terme İlçesi'nde tekne turları için geri sayımın başladığını belirterek, "Yaptığımız turizm yatırımları ilçelerimiz ile birlikte Samsun'umuzun marka değerini artırdı" dedi.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, beraberindeki belediye ekibi ile birlikte Terme Çayı Islah ve Çevre Düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve Terme Çayı'nda tekne turu için geri sayımın başladığını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun'u kültür, sanat, turizm, spor ve kongreler şehri yapmak için 365 gün 24 saat prensibiyle çalışmalarımız sürüyor.

Bu anlayıştan hareketle şehrimizde ve ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz büyük yatırımlar bir bir hayata geçiyor. Özellikle turizme yönelik yatırımlarımız ilçelerimiz ile birlikte Samsun'umuzun marka değerini artırdı" dedi.

Terme'de gerçekleştirilen Miliç Sahil Düzenleme Çalışmaları ile birlikte Terme Çayı'ndaki Islah ve Çevre Düzenleme çalışmalarını da beraber yürüttüklerini kaydeden Başkan Yılmaz, "Terme Çayı’nda çok büyük ıslah çalışması gerçekleştirdik. Aynı zamanda burayı hem genişlettik hem de derinlik kazandırdık. Böylelikle teknelerin geçişleri çok rahat olacak. Halkımız Terme’de sahil ile şehri birbirine bağlayan Terme Çayı üzerindeki Yeni Köprü’nün sahil kısmından başlayarak denize kadar olan 4 kilometrelik bölümde tekne ile gezme fırsatı yakalayacak. Çalışmalarda da artık sona yaklaştık. Terme'de tekne turu için geri sayım başladı diyebiliriz. Vatandaşlarımız yeşil ve mavinin buluştuğu eşsiz doğa manzarasının tadını şimdi de denizden çıkaracaklar" diye konuştu.

Tarihi ve kültürel değerleri ile Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olan Samsun'un marka kimliğini güçlendirmek için her açıdan kolları sıvadıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, şehrin turizmini geliştirme, tanıtma, imaj yaratma ve en önemlisi ilçe yatırımları ile birlikte bir Samsun Destinasyonu oluşturmak için de her türlü girişimde bulunduklarını sözlerine ekledi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3571 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.