1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Terminatör Türkiye'yi tercih etti
Terminatör Türkiye'yi tercih etti

Terminatör Türkiye'yi tercih etti

Schwarzenegger'in eşi ve dört çocuğu ile kuzenlerinden oluşan 12 kişi, Fethiye, Marmaris, Datça ve Bodrum koylarındaki bir hafta süren mavi yolculuklarının ardından ülkelerine geri döndü.

A+A-

ABD'de Kaliforniya Eyaleti'nin 'Terminatör' filmiyle ünlü Valisi Arnold Schwarzenegger'in eşi ve dört çocuğu ile kuzenlerinden oluşan 12 kişi, Fethiye, Marmaris, Datça ve Bodrum koylarındaki bir hafta süren mavi yolculuklarının ardından ülkelerine geri döndü.

Dünyaca ünlü film yıldızı Arnold Schwarzenegger'in ailesi ve yakınları, Marshall Adaları bayraklı, 38 metrelik, üç katlı 'Domani' adlı lüks yatla 13 Haziran'da Bodrum'dan çıktıkları bir haftalık mavi yolculuğun ardından 18 Haziran günü akşam saatlerinde Bodrum Milta Marina'ya döndü. Radikal gazetesinin haberine göre; mavi tur boyunca bol bol deniz mahsulü yiyen ve gittikleri koylarda hatıra fotoğrafı çektiren Schwarzenegger Ailesi'ni yolculukları boyunca yedi özel güvenlik görevlisi korudu. Ayrıca iki motoryat da Schwarzenegger Ailesi'ne güvenlik amacıyla seyahatleri boyunca eşlik etti.

Son Geceyi Bodrum'da Geçirdiler

Bodrum'daki son gecelerinde Arnold Schwarzenegger'in eşi Shriver Schwarzenegger, çocuklarıyla birlikte korumaları eşliğinde Barlar Caddesi'ni gezdi, çarşıda alışveriş yaptı. Kırmızı şapka takıp, siyah askılı tişört, kot pantolon ve sandaletten oluşan spor bir kıyafet giydiği görülen Shriver Schwarzenegger, Bodrum Çarşısı'ndan 16'şar metrekarelik dört Milas ve Mazı halısı ile beş sandalet satın aldı. Schwarzenegger, gecenin ilerleyen saatlerinde de Bodrum Halikarnas Disko'ya gidip, çocuklarıyla dans edip eğlendi.

Schwarzenegger Ailesi, bir haftalık tatillerinin ardından bugün öğle saatlerinde ülkelerine dönmek üzere Bodrum'dan ayrıldı. Milta Marina yetkililerine de teşekkür eden Shriver Schwarzenegger, "Bu koylarda inanılmaz güzelliklerle karşılaştım. Büyük keyif aldım. Gelecek yıl mutlaka eşimi de buraya tatile getireceğim" dedi. Lüks yattan 40 bavul ve çanta ile inen Schwarzenegger'lerin üç minibüsle gittikleri Milas- Bodrum Havalimanı'ndan İsviçre'nin Zürih kentinden aktarmalı olarak ABD'ye gideceği belirtildi.

Yanaşma İskelesi Olmayınca Yattan İnmediler

Muğla'nın Datça İlçesi'ndeki balıkçı barınağı statüsündeki limanda yanaşma iskelesi olmadığı için büyük gemiler açıkta beklemek zorunda kalıyor. Schwarzenegger Ailesi'nin lüks yatı da bir saati aşkın süreyle açıkta bekledi.

Ellerindeki usturmaçalarla güverteye çıkan kadın görevliler, telsiz talimatı ile yatın yanaşmasını dakikalarca bekledi. Yatın yanaşmasının ardından, karada bir süre telaş yaşandı. Tekneden inen bir rehberin telefonla yaptığı görüşmede, Schwarzenegger Ailesi'nin inmek istemediklerini söylemesi dikkat çekti. Olası bir rüzgar durumunda yatın kıçının iskeleye çarpmasından endişe edildiği ortaya çıktı.

Datça Balıkçılar Kooperatifi, yat için 170 TL bağlama ücreti talebinde bulundu. Yatın limanda bağlı kalıp kalmayacağı belli olmadığı için 170 TL'lik ödeme yapılmadı. Yatın geceyi limanda geçirmesi durumunda söz konusu paranın yatın bağlı bulunduğu Kuşadası'ndaki Begüm Turizm Acentası tarafından ödeneceğinin söylenmesinden sonra, kooperatif yetkilisi limandan ayrıldı.

Scwarzenegger Ailesi, karaya çıkmadı. Sadece iki güvenlik görevlisinin inip, yata su takviyesi yaptıkları ve çöplerini boşalttıkları öğrenildi.

 

Truzimdebusabah

Bu haber toplam 928 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.