1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tersane Kavşağı’nda düzenleme
Tersane Kavşağı’nda düzenleme

Tersane Kavşağı’nda düzenleme

Pendik Belediyesi tarafından Tersane Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğunu rahatlatacak planlar üzerinde görüşmeler sürüyor.

A+A-

Tersane Kavşağı'ndaki Trafik Sirkülâsyonu Rehabilite Edilecek

Pendik Belediyesi tarafından Tersane Kavşağı'ndaki trafik yoğunluğunu rahatlatacak planlar üzerinde görüşmeler sürüyor.

Konuyla ilgili bölgedeki mülk sahiplerinin görüşlerini alan Belediye Başkanı Kenan Şahin; kavşak bölgesindeki trafik sıkıntısının acilen çözülmesi gerektiğini belirterek; "Bu bölgedeki vatandaşla ne zaman bir araya gelip sohbet etsem, trafik yoğunluğunun yaratabileceği tehlikeler konusunda uyarılar alıyorum. Bu sıkıntıyı, planlar doğrultusunda birlikte çözmeliyiz "dedi.

Belediye Başkanı Kenan Şahin Tersane Kavşağı bölgesiyle ilgili Pendik Belediyesi tarafından hazırlanan 1/5000'lik planlar konusunda, bölgedeki mülk sahipleriyle bir toplantı düzenledi. Toplantıda hazırlanan planlarla ilgili mülk sahibi ve işyeri temsilcilerinin tek tek görüşleri alındı. Planın titizlikle hazırlandığını vurgulayan Başkan Şahin, bölgedeki ulaşım sıkıntısının acilen çözülmesi gerektiğini, yapılacak plan değişikliğine yönelik önerilerin kendileri için oldukça önemli olduğunu vurgulayarak; "Bu bölgedeki vatandaşla ne zaman bir araya gelip sohbet etsem, trafik sirkülasyonu yoğunluğunun yaratabileceği tehlikeler konusunda uyarılar alıyorum. Bu sebeple Tersane Kavşağı bölgesindeki ulaşımın acilen rehabilite edilmesi lazım" şeklinde konuştu.

Derelere dokunulmayacak
Yaklaşık iki saat süren toplantıda, konukların plan üzerindeki görüşleri alındı. Derelerle ilgili bir soruya cevap veren Belediye Başkanı Kenan Şahin, kesinlikle dere yataklarına zarar verebilecek bir düzenleme yapılmayacağını söyledi. Toplantıda metroyla ilgili de açıklamada bulunan Başkan Şahin, Kadıköy- Kartal Metro hattının ekim ayı gibi hayata geçmesinin planlandığını, Tuzla’ya ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na kadar uzatılacak hatların 2014 yılında bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Haberler.Com


 

Bu haber toplam 720 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.