1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. BUDO

  4. Ticari ilişkiler BUDO ile daha da gelişecek
Ticari ilişkiler BUDO ile daha da gelişecek

Ticari ilişkiler BUDO ile daha da gelişecek

BUDO'nun İstanbul’un ardından Tekirdağ’a konulan Avşa Adası aktarmalı deniz otobüsü seferlerinin, Bursa ve çevresi ile Tekirdağ ve Trakya arasındaki ticari ilişkileri geliştireceği bildirildi.

A+A-

Bursa Deniz Otobüsü İşletmeleri (BUDO) Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Belediye Başkanlığı ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla İstanbul’un ardından Tekirdağ’a konulan Avşa Adası aktarmalı deniz otobüsü seferlerinin, Bursa ve çevresi ile Tekirdağ ve Trakya arasındaki ticari ilişkileri geliştireceği bildirildi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Bursa - Tekirdağ arasında başlayan deniz otobüsü seferleri ile birlikte iki kentin birbirine daha da yakınlaştığını belirtti.

Oda'dan yapılan yazılı açıklamaya göre; BUDO'nun deniz otobüsü seferleri sayesinde, Güney Marmara ile Trakya’nın ticari ilişkilerinin de gelişeceğini işaret eden Günay, "Ramazan bayramı süresince bölgede yaptığım temaslarda Bursa Ticaret Borsası Başkanı sayın Özer Matlı ile de görüştüm, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Ticaret Borsası olarak önümüzdeki günlerde birlikte Avşa Adası’nda ortaklaşa etkinlik düzenlemeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Bursa ve çevresi ile Trakya arasındaki yeni ulaşım imkânının, yeni ekonomik işbirliklerini de meydana getireceğini aktaran Günay, "Kendi yörelerindeki iki güçlü oda ve borsa olarak Marmara Denizi’nin kuzey ve güneyindeki ticari potansiyeli harekete geçireceğiz” diye konuştu.

Başkan Günay, önümüzdeki günlerde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin Avşa adasına gideceğini, orada Bursa Ticaret Borsası’ndan gelen işadamları heyeti ile buluşup tanışacaklarını ve basın mensuplarının da davetli olacağı bu organizasyonda ticari işbirliği imkânlarının ele alınacağını ve ayrıca bu etkinlik ile Tekirdağ ve Trakya’nın farkındalığının artmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1353 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.