1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tişörte protokol!
Tişörte protokol!

Tişörte protokol!

Trinidad ve Tobago Cumhurbaşkanı, Kuşadası'na lastik ayakkabı ve tişörtle geldi

A+A-

Geçen Nisan ayında gelmesi beklenen ancak tüm hazırlıklara rağmen gemiden inmeyen Trinidad ve Tobago Cumhurbaşkanı Richards, protokolle karşılandı.

Trinidad ve Tobago Cumhurbaşkanı George Maxwell Richards, Kuşadası’na geldi. Geçen Nisan’da gelmesi beklenen, ancak son anda vazgeçen Cumhurbaşkanı, bu kez program değiştirmedi ve ailesiyle birlikte Kuşadası’na geldi. Kruvaziyer gemisi ‘Aquamarin’in Akdeniz turu çerçevesinde ilçeye gelen heyeti, Ege Ports Limanı’nda Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kireç, Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Biçer, Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Liman Başkanı Yaşar Karabacak ve liman yetkilileri karşıladı. Kaymakam Mustafa Esen, Trinidad ve Tobago Cumhurbaşkanı Richards, eşi Jean Ramjohn, oğlu Gerald Mark, gelini Maryam ve yaveri Binbaşı Sheldon Oudan’a çeşitli hediyeler verdi. Heyet daha sonra Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi’ni ziyaret kapsamında limandan ayrıldı.

Protokolü bekletmişti
Richards’ın, 27 Nisan’da Aquamarin gemisiyle Kuşadası’na geleceği bildirilmişti. İlçe protokolü saat 07.00’dan itibaren limanda konuk cumhurbaşkanını beklemişti. Ancak Louis Cruise Lines şirketine ait geminin hava muhalefeti nedeniyle Yunanistan’dan hareket etmediği bilgisi gelmiş ve bekleyiş ertesi gün saat 03.00’a kadar sürmüştü. Gece limana yanaşan gemiden ise konuk cumhurbaşkanı çıkmamış ve gemiye son anda binmekten vazgeçtikleri ifade edilmişti.

Bu haber toplam 1019 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.