1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. TÜPRAŞ patlamasını TAK üstlendi
TÜPRAŞ patlamasını TAK üstlendi

TÜPRAŞ patlamasını TAK üstlendi

İzmir'in Aliağa ilçesinde 4 işçinin yaşamını yitirdiği 2 işçinin de yaralandığı TÜPRAŞ patlamasını, PKK’nın taşeronu olan TAK adlı terör örgütü üstlendi.

A+A-

PKK'nın taşeronu TAK, 4 işçinin yaşamını yitirdiği TÜPRAŞ'taki patlamayı üstlendiğini açıkladı. TÜPRAŞ'taki patlamaya ilişkin gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklanmıştı. Bilirkişi raporunda TÜPRAŞ asli kusurlu bulunmuştu.

Sputnik'in haberine göre, İzmir'in Aliağa ilçesinde 4 işçinin yaşamını yitirdiği 2 işçinin de yaralandığı TÜPRAŞ patlamasını, PKK’nın taşeronu olan ve Kürdistan Özgürlük Şahinleri (TAK)adlı terör örgütü üstlendi. TAK, yetkililer tarafından yapılan ‘kaza ve gaz sıkışması gibi açıklamaların gerçeği yansıtmadığını iddia ederek, eylemi kendilerinin üstlendiğini açıkladı. TÜPRAŞ'taki patlamaya ilişkin gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklanmıştı. Bilirkişi raporunda TÜPRAŞ asli kusurlu bulunmuştu.

TAK, 4 işçinin yaşamını yitirdiği TÜPRAŞ'taki patlamayı üstlendiğini açıkladı. Tüpraş'taki patlamaya ilişkin bilirkişi raporu önceki gün tamamlanmıştı.

Vira Haber

Bu haber toplam 3405 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.