1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tur Marin'e bir ödül daha
Tur Marin'e bir ödül daha

Tur Marin'e bir ödül daha

Tur Marin, tüm dünyadaki Dufour Yachts distribütörleri arasından "The Best Performing Dealer" ödülünü alarak başarısını ispatladı

A+A-

2009 yılında sektöre adım atan Tur Marin, 2010 yılında Dufour Yachts'ın distribütörlüğünü alarak hızlı bir büyüme trendine girdi ve daha ilk yılında tüm dünyadaki Dufour Yachts distribütörleri arasından “The Best Performing Dealer" ödülünü alarak başarısını ispatladı . 

Bu başarı 2011’de dünyanın en büyük yelkenli ve motoryat katamaran üreticilerinden biri olan Fountaıne Pajot  katamaranlarının distribütörlüğünü de Tur Marin ‘e getirdi ve Tur Marin yine ilk senesinde  FOUNTAINE PAJOT tarafından “ The Best Sail Launch “ ödülünü nün sahibi oldu. Ve ardından bu sene ise, tüm Fountaine Pajot distrubutorleri arasından bu sefer de "The Best Worldwide Dealer 2015" ödülünü alarak başarısının sektörde ve deniz severlerin gönlünde bir kez daha ispatlamış oldu. 

Tur Marin firma sahibi Virna Derofe “5 yıl gibi kısa bir sürede, edindiğimiz deneyimler, kazandığımız başarılar ve bize layık görülen tüm ödüller için tüm ekibimiz adına herkese çok teşekkürler. Bu ödüller tüm Tur Marin aile üyelerimizindir, ekibimizin başarısı ve tekne sahiplerimizi takdiridir. Bundan sonra çıtayı daha yukarı taşımak için daha çok çalışmamız gerekiyor. Çok mutluyuz " dedi.

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 5218 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.