1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Türk Loydu'ndan IACS'a ziyaret
Türk Loydu'ndan IACS'a ziyaret

Türk Loydu'ndan IACS'a ziyaret

Uluslararası Klas Kuruluşları Birliği – IACS’ın daimi sekreteryası ile Türk Loydu, 14 Ekim 2016 tarihinde toplanarak üyelik sürecindeki gelişmeleri gözden geçirdi.

A+A-

Türk Loydu, IACS temsilcileri ile bir araya geldi. IACS Genel Sekreteri Robert Ashdown ve Kalite Sekreteri Peter Williams ile yapılan görüşmeye,  Türk Loydu adına Genel Müdür Alper Eralp, Kalite Yönetimi Bölümü Müdürü Aydın Gürbüz ve Dış İlişkiler Bölümü Müdürü Mehmet Avcı katıldı.

IACS’ın İngiltere Londra’da bulunan merkezinde gerçekleşen görüşmede, Türk Loydu’nun IACS üyelik hedefini gerçekleştirmek üzere bugüne kadar yapılanlar ve yakın gelecekte yapılacaklar değerlendirildi. IACS Genel Sekreteri Robert Ashdown, “Türk Loydu’nun IACS üyeliği sürecinde bugüne kadar yaşanan somut gelişimin, Türk Loydu’nun etkileyici çalışmalarının IACS tarafından takdirle izlendiğini ve üyelik sürecinin denetimleri takiben kısa zamanda tamamlanarak  Türk Loydu’nu aralarında görmeyi umduklarını belirtti.

Türk Loydu Genel Müdürü Alper Eralp ise, “Türk Loydu için en önemli stratejik hedeflerden olan IACS üyeliği için sistematik olarak  çalıştıklarını ve denetimlerde görülen yüksek başarının kurumsal çalışmaların doğal bir sonucu olduğunu ifade ederek bu süreçte en büyük desteği Türk denizcilik sektöründen aldıklarını söyledi. Eralp, IACS üyeliğinin Türk Loydu’nun kalitesini perçinleyeceğini belirtti. Görüşme yöneticilerin karşılıklı başarı dilekleriyle sonlandı.

Uluslararası Klas Kuruluşları Birliği – IACS’a üye 12 Klas Kuruluşu bulunuyor. Tüm dünyada kargo taşıyan gemilerin %90’ında klaslama hizmetleri IACS üyesi kuruşlar tarafından gerçekleştiriliyor.

Bu haber toplam 1870 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.