1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türk P&I Sigorta teminat limitini yükseltti
Türk P&I Sigorta teminat limitini yükseltti

Türk P&I Sigorta teminat limitini yükseltti

İkinci yılında da çalışmalarını sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yapan Türk P&I Sigorta teminat limitini 500 milyon dolardan 1 milyar dolara yükseltti.

A+A-

Türk denizcilik sektöründe armatörlere, gemi işletmecilerine, dalış botu sahiplerine, turistik teknelere, yatlara ve balıkçılara sigorta teminatı sunan Türk P&I Sigorta dünyada çok az sayıda P&I Kulübünün sağlayabildiği 1 milyar dolar limitli teminatı ilk defa sektörün hizmetine sunuyor.  Şu ana kadar sunulan 500 milyon dolar limitli teminat sektörün ihtiyaçlarını karşılasa da, farklı nitelikte koruma isteyen sigortalıların daha yüksek limitli teminat taleplerini değerlendiren Türk P&I dünyada bu alanda hizmet veren köklü firmaların arasına girmiş oldu.

Türk Kanun ve Hükümlerine uygun servis veriyor

Uluslararası sigortacılığın egemenliğinden çıkan yerel sigortacı olarak Türk denizcilik sektöründe bu teminatları elde etme imkanı sunan Türk P&I, Türkiye’de yerleşik bir şirket olarak, benzer P&I kulüplerinden farklı şekilde, müşterilerine Türk Kanun ve Hükümlerine uygun servis veriyor. Böylece mağdur sıfatındaki tüm 3. Şahısların doğrudan dava açma ve başvuru hakkına fırsat tanıyor.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1777 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.