1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. TÜRK P&I Yönetim Kurulu üyesi Hasan Altaner vefat etti
TÜRK P&I Yönetim Kurulu üyesi Hasan Altaner vefat etti

TÜRK P&I Yönetim Kurulu üyesi Hasan Altaner vefat etti

Türk P&I Yönetim Kurulu üyesi ve Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Hasan Altaner tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

A+A-

Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten ve Türk P&I Sigorta A.Ş.'nin yönetim kurulu üyesi Hasan Altaner tedavi gördüğü hastanede 22 Şubat 2017 Çarşamba günü hayatını kaybetti.

Altaner'in cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığına defnedildi.

Vira Haber ailesi olarak merhum Hasan Altaner'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve denizcilik camiasına başsağlığı dileriz.

Hasan Altaner kimdir?

1957 İstanbul doğumludur. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nin İşletme Fakültesi’nden mezun olan Hasan Altaner, iş yaşamına 1980 yılında Güneş Sigorta Trete Servisi’nde başladı. Nakliyat Müdürlüğü ile Teknik Servis Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 2004 yılı sonrası Willis Re Türkiye Executive Direktörlüğü görevini yürüten Altaner, son olarak HDI Sigorta’da Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili olarak görev aldı.

Hasan Altaner, 1 Mayıs 2009 itibariyle Güneş Sigorta’da, Teknik Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine başladı.1 Ocak 2012 tarihi itibariyle şirket organizasyonunda yapılan değişiklik ile Teknik ve Oto Sigortaları Hasar Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı unvanını aldı.

VİRA HABER | ViraHaber.com

Bu haber toplam 4197 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum