1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Turkish Maritime" Posidonia-2012 Denizcilik Fuarı'nda
"Turkish Maritime" Posidonia-2012 Denizcilik Fuarı'nda

"Turkish Maritime" Posidonia-2012 Denizcilik Fuarı'nda

Deniz Haber Ajansı bünyesinde bulunan Turkish Maritime Gazetesi, Tayf Ajans ortaklığı ile Türk Denizcilik Sektörünün tanıtımı amacıyla Posidonia Denizcilik Fuarı için özel sayı çıkardı.

A+A-

Türkiye'de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın kurulmasını ve yeni teşkilat yapısını manşete taşıyan gazete, Türk denizcilik sektöründeki gelişmeleri dünya denizcilik sektörünün bilgisine sundu.

20 bin adet basılan ve 4-8 Haziran 2012 tarihlerinde Yunanistan'ın Başkenti Atina'da yapılacak Uluslararası Posidonia Denizcilik Fuarı'nda dağıtılacak olan Turkish Maritime Özel sayısında, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakcı, Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, TRACECA Ulusal Sekreteri Dr. Kapt. Barış Tozar, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Hızır Reis Deniz, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, Gemi ve Yat İhraçatcıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak, Gemi Sanayicileri Derneği Başkanı Ziya Gökalp, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Kamil Sağ, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Kaptanoğlu, Gazeteci Oktay Sönmez ve sektör temsilcilerinin yazılarının bulunduğu gazetede, denizcilik sektöründe bulunan kamu kurumları ve özel sektör şirketlerinin tanıtımı yer aldı.

Ayrıca Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın görev yaptığı 9 yıllık bakanlık süresindeki hizmetleri, gazetenin dosya ekinde geniş bir şekilde yer buldu.

virahaber.com

 

Bu haber toplam 832 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.