1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Türkiye'nin En İyi Online Dizi Sitesi
Türkiye'nin En İyi Online Dizi Sitesi

Türkiye'nin En İyi Online Dizi Sitesi

Türkiye'nin en hızlı güncellenen dizi sitesinden haberiniz var mı?

A+A-

http://www.diziyo4.net güncel dizileri takip etmek isteyenler için oldukça kullanışlı bir sitedir. Diğer sitelerden farklı olarak daha kullanışlı bir şema yapılanması ile karşımıza çıkan bu site dizi listesine rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir buton eklemiştir. Buradan diziye verilmiş puanları da inceleyerek tercihinizi yapabilirsiniz.


 Game Of Thrones
 
Bu dizi fantastik bir senaryo ile 2011 yılında piyasaya çıkmış ve oldukça ilgi çekmiştir. Bu bakımdan dizi önerilerinde genelde ilk sırayı işgal ederek piyasalardaki yerini almıştır. Konusu kralın şüpheli ölümü ile başlayan bir hikayeye sahiptir. Ardından çıkacak taht kavgaları entrikalı bir şekilde işlenmiş ve bu yüzden diziye taht oyunları ismi verilmiştir. Hayali mekanlarda geçen bu olaylar taht için kıyasıya bir mücadeleden bahsetmekte ve Kuzey namzet gösterdikleri Lord Ned Stark için yapılan savaşı konu edinmektedir. 
 
 Neden “diziyo”
 
Site dizileri güncel olarak en kısa zamanda yükleyerek alt yazı seçeneği ile izleyiciye sunmaktadır. Ayrıca full hd seçeneği ile Game Of Thrones izle butonunu rahatlıkla eriştirebilmektedir. Game Of Thrones diziyo
farkı ile hem kaliteli hem de hızlı ve donmadan izlenebilmektedir. Siteyi avantajlı kılan bir diğer seçenek ise dizi hakkında ayrıntılı açıklamaların bulunmasıdır. Ayrıca dizinin son yayınlanma tarihini de gösteren site kullanıcı yorumları sayesinde fikir sahibi olmanıza yardımcı olmaktadır. Ayrıca dizinin Türkçe dublaj seçeneğinin bulunması bir diğer avantaj olarak görülmektedir.
 
Sitede site takipçileri tarafından verilmiş olan puan seçeneği dikkat çekmektedir. Game of Thrones dizisinin 8,4 gibi yüksek bir puan almış olması ve site içerisindeki yorum seçeneğinde olumlu yorumların bulunması hem diziyi izlemeye hem de diziyo4 sitesini tercih etmeye insanları yöneltmektedir. Site seçenek sunmak konusunda oldukça iyi seviyede görülmektedir. Çünkü tavsiye niteliği taşıyan olaylar butonu diziler konusunda yardımcı olmaktadır. Ayrıca sağ tarafta bulunan dizinin diğer bölümleri ve Türkçe veya dublaj versiyonunun sunulması kalite açısından önemlidir. Site ayrıca sade bir dizayn ile ev sineması ortamı katacak bir tema sunmaktadır. Ayrıca arama motoru istenileni çabucak eriştirme konusunda avantaj sağlamaktadır. Bunun yanı sıra iletişim kısmında öneri ve şikayetleri belirtmek için hazırlanmış bir bölüm de bulunmaktadır. 
 

 

Bu haber toplam 27784 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.