1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. UDH Bakanı Arslan yeni yıl mesajı yayınladı
UDH Bakanı Arslan yeni yıl mesajı yayınladı

UDH Bakanı Arslan yeni yıl mesajı yayınladı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 2017'ye gireceğimiz bugünde yeni yıl mesajı yayınladı.

A+A-

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın resmi web sitesinden yayınlanan Bakan Arslan'ın yeni mesajında:

"Değerli Vatandaşlar,

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

2016 yılı Türkiye’nin daha fazla sorunla baş etmek mecburiyetinde olduğu bir dönem olarak tarihe geçti. Birçok terör örgütü ile aynı anda mücadele etmek mecburiyetinde kalırken, 15 Temmuz’da ülkemize ve milletimize karşı tehdit oluşturan Fettullahçı Terör Örgütü’nün kanlı yüzüyle muhatap olduğumuz bir yılı geride bıraktık. Hamdolsun, milletimiz 15 Temmuz gecesinde bütün siyasi görüşlerini, farklılıklarını, yaşam biçimlerini, inançlarını, görüşlerini, aidiyetlerini bir kenara bırakarak omuz omuza darbe girişimine karşı durarak, hainlerin doğrulttuğu namluların karşısına göğsünü siper etti. 2016 yılı tüm bu olumsuzluklara ve bunlara karşı verilen kıyasıya mücadeleye rağmen daha önce başlattığımız birbirinden önemli projelerin devam ettiği ve başarıyla bitirildiği bir yıl oldu. Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli ve Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli gibi dünyaya parmak ısırtan dev projeleri sonlandırarak hizmete açtık.

2017 yılı da bizim için, mevcut projeleri bitirmek ve yeni projeleri hayata geçireceğimiz yoğun bir dönem, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın vizyonuyla hareket ederek, üstlendiğimiz görevi en iyi şekilde yapacağımız bir yıl olacaktır. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün temelini atacağız, Kanal İstanbul ve 3 Katlı Tünel projesi gibi dev yatırımlarımıza devam edeceğiz. Demiryollarında yüksek hızlı tren ağımızın genişletilmesi çalışmalarını sürdüreceğiz. Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattında taşımacılığa başlayacağız. Havayolları sektörümüzü 2017 yılında da dev yatırımlarla geliştirmeye ve büyütmeye devam edeceğiz.  Denizcilikte de Avrupa’nın ilk 10 limanından birisi olacak Kuzey Ege Çandarlı Limanı, 9 Aralık’ta temelini attığımız Filyos Limanı ve Mersin Konteyner Limanına yönelik çalışmalarımız hızla devam edeceğiz. Bilgi Toplumu Olma hedefimiz doğrultusunda ülkemizin iletişimini daha da geliştireceğimiz bir döneme giriyoruz. 2016 yılına 4,5 G teknolojisini milletimizin hizmetine sunduk. Şimdi 5 G için çalışmaları başlatıyoruz. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi hizmet kalitemizi daima arttırarak; Türkiye’nin gelişimi, toplumun kalkınması ve cumhuriyetimizin 100. yılı için koyduğumuz hedeflere ulaşmada gerekli her türlü gayret ve kararlılığı göstermeye devam edeceğiz.

2017 yılının, aziz milletimiz adına umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 1836 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.