1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. UDHB'de atamalar yapıldı
UDHB'de atamalar yapıldı

UDHB'de atamalar yapıldı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda atamalar yapıldı. Müsteşar Yardımcılığı'na Suat Hayri Aka getirildi.

A+A-

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında atama ve görevlendirme furyası son hızla devam ediyor.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Suat Hayri Aka, Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü'ne Cemalettin Şevli, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü'ne Hızırreis Deniz vekaleten görevlendirildi.

Çalışkan kurula, Kırdağlı müşavirliğe

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda görevden alınmalar devam ediyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Mehmet Kırdağlı, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Coşkun görevinden alındı. Yeniden görevlendirmesi gerçekleşene kadar Kırdağlı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda müşavir olarak görev yapacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Deniz Ticareti Genel Müdür Vekili Mustafa Çalışkan ve Deniz Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Arif Yıldırım, görevden alınarak Kaza Araştırma ve İncelemeleri Kurulu emrine görevlendirildi.

Suat Hayri Aka Müsteşar Yardımcılığına getirildi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan tarafından Müsteşar Yardımcılığı görevinden alınarak Bakanlık Müşavirliği'ne gönderilen Suat Hayri Aka, yeniden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na vekaleten görevlendirildi.

Deniz Ticareti Cemalettin Şevli'ye emanet

Mustafa Çalışkan'dan boşalan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü'ne Cemalettin Şevli Vekaleten görevlendirildi.

Hızır Reis Deniz, eski görevinde

Mustafa Çalışkan'dan boşalan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü'ne Cemalettin Şevli Vekaleten görevlendirildi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4133 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.