1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. UK Cruise Convention Fuarı
UK Cruise Convention Fuarı

UK Cruise Convention Fuarı

Marmaris Limanı ve işletmekte olduğu Didim Limanı Türkiye’den ilk defa “UK Cruise Convention” fuarına katılan kuruluşlar oldu

A+A-

Türkiye’den ilk defa Marmaris Limanı ve işlettiği Didim Limanı Marmaris’i, Didim’i ve Türkiye’yi tanıtmak için İngiltere’nin Southampton şehrinde 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen “UK Cruise Convention” fuarına katıldı.

Seyehat acentelerini bir araya toplayan prestij sahibi bu fuar, kruvaziyer gemi turu satan seyehat acenteleri sektöründe Avrupa’nın en büyük organizasyonu olarak kabul edilmektedir. Fuar, Southampton Limanı’nın içerisinde yapıldığı için seyehat acentelerine limanda bulunan gemilere tanıtım gezileri düzenlemektedir. Sergi alanında ise katılımcı firmalar, tatil planı içinde olan müşterileri kendilerine yönlendirmelerini sağlamak için bu acentelere detaylı bilgiler vererek destinasyon ve konaklama tesislerinin tanıtımını yapmaktadır. Burada amaçlanan, bu turları satan seyehat acentelerini hem gemi yaşantısı hem de destinasyonlar hakkında bilgilendirerek müşterilerine sunacakları servis seviyesini yükseltip satışları arttırmaktır.

İki liman olarak bizim de bu fuara katılırken amaçladığımız, seyehat acentelerini Marmaris, Didim ve ülkemiz hakkında bilgilendirerek, tatil seçimlerinde kararsız kalan ve bu acentelere baş vuran turist adaylarının, acente yetkilileri tarafından doğru şekilde bilgilendirilip seçimlerini bu yönde yapma olasılığını da dolayısıyla arttırmaktır. Herhangi bir tanıtım ürününde Marmaris ve Didim ismini gören turist adaylarının, güvendikleri acente tarafından bu destinasyonlarla ilgili olumlu fikirler almaları karar aşamasında çok büyük önem taşımaktadır. Marmaris ve Didim Limanı da bu gerçeğin farkındalığında olup bu fuara katılarak kruvaziyer turizm yoluyla seyehatlerini gerçekleştirecek olan turist adaylarının tatil rotalarını belirlerken bu iki destinasyonun dahil olduğu turları satın almalarını sağlamayı hedeflemektedir.

Bu fuardan, gördüğümüz ilgi ve verimli geçen görüşmelerimiz sayesinde çok memnun ayrıldığımızı belirtmek isteriz. Marmaris ve Didim Limanı olarak, Türkiye’yi önümüzdeki günlerde layıkıyla dünyaya tanıtmaya devam edeceğimizi eklemekten de gurur duyarız.

1.20110505115743.jpg

2.20110505115751.jpg

3.20110505115802.jpg

Virahaber
 

Bu haber toplam 865 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.