1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması Ödül Töreni yarın
Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması Ödül Töreni yarın

Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması Ödül Töreni yarın

VI. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması Ödül Töreni yarın (27 Ekim’de) Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleşecek.

A+A-

2012 yılından bu yana her yıl düzenli olarak Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği organizatörlüğünde gemi ve yat ihracatında rekabet sağlayıcı çözümler üretmek ve sektörün geleceği konumundaki öğrencileri sektöre kazandırmak misyonuyla düzenlenen Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışmalarının altıncısı yarın (27 Ekim 2017 tarihinde) saat 19:00’da Crowne Plaza Asia Hotel’de gerçekleştirilecek ödül töreni organizasyonu ile sona erecek.

T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin himayelerinde gerçekleşecek olan ödül töreni organizasyonuna Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve birçok denizcilik sektörü kurum ve kuruluşlarından üst düzey temsilcileri katılacak.

48 öğrenci tarafından tasarımı yapılan 23 gemi tasarım projesinin yarıştığı VI. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım yarışması, her yıl olduğu gibi sektörün tüm paydaşlarını ve devlet erkanını bir araya getirecek.

Toplam 85 bin liralık para ödülü ve jüri özel ödüllerin sahiplerini bulacağı ve Türk gemi ve yat sektörünün bir araya gelmesinde öncülük eden ödül töreni organizasyonunu her yıl olduğu gibi yine büyük heyecana sahne olacak.

Vira Haber

Bu haber toplam 6202 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.