1. HABERLER

  2. DENİZ KAZALARI

  3. UND’den Akdeniz’deki deniz kazalarıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı
UND’den Akdeniz’deki deniz kazalarıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı

UND’den Akdeniz’deki deniz kazalarıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği, Akdeniz’de yaşanan iki önemli taşımacılık kazasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

A+A-

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Akdeniz’de art arda yaşanan iki elim kazayla ilgili, “Ülkemiz ticaretini, her türlü zorluğa rağmen fedakârca sürdürerek kutsal birer görev ifa ederken hakkın rahmetine kavuşan sektör emekçilerimizin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim” dedi.

Nuhoğlu, “İtalya’nın Ravenna Limanı açıklarında seyreden 'Gökbel' adlı yük gemisinin, Belize bandıralı bir gemiyle çarpışması sonucu batması sonucu 11 Türk Mürettebattan 2 kişinin ölümü, 4’ünün ise kayıp olması sektörümüzü derin bir yasa boğdu. Öte yandan, İtalya’nın Ancona kentine taşıma yapan Norman Atlantik adlı 487 yolculu feribotta çıkan yangında can kaybı olmaması ve 54 Türk vatandaşı yolcunun kurtarılmış olması, yoğun acımız karşısında sektörümüz için bir nebze teselli sağladı” şeklinde konuştu.

Nuhoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Sektörümüzün, tüm vatandaşlarımız için daha mutlu ve müreffeh bir geleceğin kurulmasında üzerine düşen görevleri, her şartta, azimle yerine getirmeye devam edeceğini bir kez daha ifade ederken, UND ailesi adına tüm paydaşlarımız ve vatandaşlarımız için 2015 yılında huzurlu, başarılı, kaza ve engellerden uzak günler temenni ederim. Bu süreçte, kazazedelerimize yakın ve etkin destek sağlayarak kurtarma faaliyetlerinin başarıya ulaşmasına katkıda bulunan ve aynı zamanda kazazedelerin aile ve yakınları ile birlikte kamuoyunu hızla ve etkin şekilde bilgilendiren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ile Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na şükranlarımızı arz ederiz.”

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.