1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Ünlülerin tekneleri satışa çıktı
Ünlülerin tekneleri satışa çıktı

Ünlülerin tekneleri satışa çıktı

Ünlü isimlerin tekneleri Pendik Marintürk City Marina’da fuarda satışa çıkarılıyor

A+A-

Sadettin Saran, Serdar Bilgili, Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar gibi tekneye meraklı ünlü isimlerin tekneleri Pendik Marintürk City Marina’da yapılacak fuarda satışa çıkarılıyor. NTSR Fuarcılık’ın düzenlediği 2. El Tekne ve Tekne Ekipmanları Fuarı, 5 Mayıs’ta İstanbul Pendik Marintürk City Port Marina’da açılıyor.

Fuarda lüks mega yatlar, motoryat ve yelkenliler arasında ünlü iş adamlarına ve magazin dünyasının ünlü isimlerine ait tekneler de yer alıyor. Şahan Gökbakar’ın ve Cem Yılmaz’ın ilk teknesi bu fuarda alıcı bulmak için satışa çıkarken, Ömer Malaz, Rahmi Koç, Mustafa Koç, Adnan Polat, Acun Ilıcalı, Sertap Erener, Nil Karaibrahimgil gibi birçok ünlünün daha önce kullanmış olduğu tekneler de yeni sahiplerini bekliyor. Sadettin Saran da fuarda halen kullandığı teknesini satışa çıkarıyor.

Fuarda çoğu az kullanılmış veya suda hiç kalmamış 150 ikinci el tekne satışa sunulacak. Fiyatları 21 bin 900 euro ile 12 milyon euro arasında değişen 2. el teknelerde fuara özel indirimli etiketler taşıyor. Yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret edeceği fuarda satışa çıkacak teknelerin toplam satış fiyatı 600 milyon TL’yi buluyor.

Furda 2.el tekne ve tekne ekipmanları fuarında satışa çıkacak olan en ucuz tekne sadece 3 ay denizde kalmış olan 21 bin 900 dolar ikinci el satış fiyatı biçilen ABD bayraklı Stingray 195C modeli olacak. Bu modelin, sıfır fiyatı şu anda 29 bin 900 dolar civarında. Fuarın en pahalı teknesi ise 12 milyon euroya satışa çıkacak olan George Town bayraklı Pleasure Yacht Cameleon modeli. Bu teknenin sıfır modelinin satış fiyatı ise 20 milyon euro.

Vatan

Bu haber toplam 1063 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.