1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Urfa Objektif Haber’in başarısı göz dolduruyor
Urfa Objektif Haber’in başarısı göz dolduruyor

Urfa Objektif Haber’in başarısı göz dolduruyor

Urfa Objektif Haber kentin çıkarlarını gözeterek yayın yapıyor.

A+A-

Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Urfa Objektif Haber kentten ve bölgeden haberlerle vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. 6 Eylül 2016 yılında yayın hayatına başlayan Urfaobjektif.com yaklaşık 2 yıldır kullanıcılarını Şanlıurfa’dan haberdar ediyor. Şanlıurfa’da yaşanan asayiş haberleriyle anında takipçilerini bilgilendiren Urfa Objektif siyasetçilerin ve Şanlıurfalı Ünlülerin haberlerine de geniş yer veriyor.

Kentin Çıkarlarını Gözeterek Yayın Yapıyor

Urfaobjektif.com kullanıcılarına sunduğu hizmetin yanı sıra kentin ve Urfalıların çıkarlarını da gözeterek haber yayını yapmaya devam ediyor. Şanlıurfa ve Şanlıurfalıların çıkarlarını ön planda tutarak, haberlerle zarar görmesinin önüne geçmek adına haberi en doğru ve tarafsız bir şekilde yapma ilkesiyle yayın hayatına başlayan Urfaobjektif.com bu ilkesi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfaspor, Karaköprü Belediyespor ve Amatör Takımlara Geniş Yer Veriyor

Öte yandan Şanlıurfa’da asayiş, siyaset ve güncel haberlere yer veren Urfa Objektif, TFF 2. Ligde mücadele veren Şanlıurfa’nın tek marka değeri Şanlıurfaspor ve TFF 3. Ligde mücadele veren Karaköprü Belediyespor haberlerini de haber bültenlerinde bulunduruyor. Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’un yanı sıra Bölgesel Amatör ligde mücadele veren Şanlıurfa temsilcilerinin haberleriyle beraber Şanlıurfa Amatör Lig takımlarının haberlerine de yer veren Urfa Objektif Haber yaptığı spor haberleriyle futbol gündemini belirliyor. Ayrıca kentin diğer spor faaliyetleri olan Basketbol, Voleybol, Kick Boks, güreş ve benzeri spor dallarının haberleri de zaman zaman Urfa Objektif sitesinde yerini alıyor.

Belediye ve Kurum Haberleri Urfaobjektif.com’da

Şanlıurfa’nın çıkarlarını gözeterek haberlerini yapan Urfa Objektif Haber, Büyükşehir, Karaköprü, Haliliye, Eyyübiye, Siverek, Viranşehir, Ceylanpınar, Harran, Akçakale, Suruç, Birecik, Halfeti, Bozova ve Hilvan’da bulunan belediye, kurum haberlerini de kullanarak Urfa’da yaşayan vatandaşları kurum ve belediyelerin çalışmaları hakkında bilgilendiriyor.

Whatsapp Haberleri

Urfaobjektif.com vatandaşlar ile daha hızlı bir şekilde iletişim kurmak adına Whatpsapp haber ihbar hattını kurdu. Vatandaşlara Whatsapp hizmetini sunan Urfaobjektif.com 0 541 413 0 414 numaralı hattan kentte yaşayan kullanıcılarıyla anında iletişim kuruyor. Urfa’da yaşayan vatandaşlar çevrelerindeki olumsuzlukları, güzellikleri ve yaşanan ilginç haber konusu olacak olayları görüntüleyerek Whatsapp Haber İhbar hattından Urfa Objektif Haber editörlerine ulaştırıyor. Haber merkezine gönderilen haberler anında Urfaobjektif.com adresinde yayınlanarak vatandaşların sesi oluyor.

Sosyal Medya Desteği

https://www.urfadahaber.com/wp-content/uploads/2018/06/social.pngUrfaobjektif.com’u diğer Urfa Haber sitelerden ayıran en büyük özellik ise tüm sosyal medya ağlarını aktif olarak kullanması olarak gösteriliyor. Urfa Haberlerinin sosyal ağda daha çabuk yayılarak geniş kitlelere ulaşması için Facebook, Twitter, İnstagram, Youtube, Google Plus, WordPress, Linkedin, Livejournal, Tumblr, Blogger, Pinterest ve benzeri sosyal medya sitelerini aktif olarak kullanan Urfaobjektif.com kullanıcılarını sitesine sosyal medya hesaplarından da çekmeyi başarıyor. Urfa Objektif Haber sosyal medya hesaplarından minimum 4 bin kullanıcıyı sitesine çekmeyi başarıyor.

 

Bu haber toplam 5802 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.