1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Urla Yelken Kulübü'ne 4 ödül
Urla Yelken Kulübü'ne 4 ödül

Urla Yelken Kulübü'ne 4 ödül

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen ve İskenderun’da gerçekleşen Optimist Türkiye Şampiyonası’nda Urla Yelken Kulübü dört ödül alarak Urla’ya yine gurur yaşattı.

A+A-

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen ve İskenderun’da gerçekleşen Optimist Türkiye Şampiyonası’nda Urla Yelken Kulübü dört ödül alarak Urla’ya yine gurur yaşattı.

Urla Yelken Kulübü’nün 2 şampiyonu kazandıkları ödülleri Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a getirerek başarılarını birlikte kutlamak istediler. Kulübün başarısının kendisini ve Urla’yı gururlandırdığını belirten Başkan Uyar, Urla’nın adını ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıyla duyurdukları için sporcuları ve kulüp antrenörlerini tebrik etti.

Toplam 127 Optimistçi’nin katıldığı Türkiye Şampiyonası’na katılan Urla Yelken Kulübü’nden Rasim Yaşar birinci olarak, 20-31 Ekim 2014’te Arjantin’de yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

İki ödül birden almayı başaran Urla Yelken Kulübü sporcularından Okyanus Arıkan Juniorlarda dördüncü olurken aynı zamanda Junior Bayanlar kategorisinde şampiyon oldu. Lara Cindoğlu’nun da Junior Bayanlar üçüncüsü olduğu şampiyonada kazandığı toplam dört ödülle en çok ödül alan kulüp Urla Yelken Kulübü oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.