1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. UTİKAD, temsilcileri Akdağ ile ‘Ordino’yu görüştü
UTİKAD, temsilcileri Akdağ ile ‘Ordino’yu görüştü

UTİKAD, temsilcileri Akdağ ile ‘Ordino’yu görüştü

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Türk lojistik sektörünün sorunlarını, çözüm önerilerini ve yatırım ortamını iyileştirmeye yönelik görüşlerini Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'a aktardı.

A+A-

UTİKAD, Türk lojistik sektörünün sorunlarını, çözüm önerilerini ve yatırım ortamını iyileştirmeye yönelik görüşlerini Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'a aktardı.

 Geçtiğimiz hafta Cuma günü gerçekleşen ve 3 saat süren ziyaret esnasında UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener ve UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur, geçtiğimiz aylarda gündeme gelen 'ordino belgesi'ni Akdağ'a ayrıntılı olarak anlattı.

Ordino belgesine getirilen tavan ücretin gerekliliğini belirten Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "Serbest rekabet ortamının tam olarak oluştuğuna inanırsak ordino tavan ücretini kaldırırız" dedi.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener ve Genel Müdür Cavit Uğur, kapsamlı ziyarette hazırlıkları süren Taşıma İşleri Organizatörlüğü Yönetmeliği ile ilgili olarak sektörün beklentilerini de Başbakan Yardımcısı Akdağ'a sundu.

Ziyarette aynı zamanda Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın sorumluluğunda bulunan Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu çalışmaları kapsamında Türkiye'nin Dünya Bankası 2018 İş Yapılabilirlik Raporu'ndaki yerinin yükseltilmesi konusunda lojistik sektörü ile ilgili atılması gereken adımlar da görüşüldü.

Vira Haber

Bu haber toplam 3515 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.