1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Uzak Doğu’nun İncisi Vietnam!
Uzak Doğu’nun İncisi Vietnam!

Uzak Doğu’nun İncisi Vietnam!

Vietnam tarihi birbirinden kanlı savaşlarla dolu olsa da günümüzde burası Uzak Doğu seyahatlerinde mutlaka uğranılıp görülmesi gereken muhteşem yerler arasında yer almaktadır.

A+A-

Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti; Güney Çin denizi kıyısında yer alan, Laos, Kamboçya ve Çin ile sınırı bulunan, Ekvator çizgisi üzerindeki coğrafyada yer alan zengin bitki örtüsü ve olağanüstü doğa güzelliklerine sahip bir ülkedir.

Muson yağmurlarının etkisi altında bulunan bu özel yer birbirinden farklı tropikal meyveler ile ünü şeklinden dolayı ülke sınırlarını aşmış kabağı ile her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapmaktadır. Tarım ve balıkçılık ile geçimini sağlayan ülke halkı, turizmden de yılın belli ayları gelir elde etmektedir. 90 milyon nüfuslu bu gizemli ülkenin başkenti Hanoi şehridir.

Türk vatandaşlarının burayı ziyaret etmesi için vize talep edilmektedir. Vietnam vizesi aldıktan sonra bu ülkedeki tarihi ve turistik mekânları ziyaret edebilirsiniz.

Hızlı Ve Kolay Vietnam Vizesi Nasıl Alınır?

Vietnam’ı ziyaret amacınıza göre ticari ve turistik Vietnam vizesi alabilirsiniz. Vietnam’a şirket kurmak veya ticari bir faaliyet amacıyla 1 ay ve daha fazla süreli gitmek istediğiniz durumlarda ticari, sıradan bir turistik gezi için gitmeyi tercih ediyorsanız turistik Vietnam vizesi alabiliyorsunuz. Vietnam vize talebinizi oluşturmadan önce amacınızı belirlemeli ve bu şekilde başvuru yapmalısınız. Turistik vizeler ile burada çalışamaz, herhangi bir ticari faaliyet gösteremezsiniz.

Tarihi kanlı savaşlar ve çeşitli kültürlerin etkisi ile harmanlanan Vietnam 1000 yıllık imparatorluğu boyunca 4 defa Çin işgaline maruz kalmıştır. Bu işgalin esintileri bugün Vietnam mimarisinde görülebilmektedir.  Muhteşem mimarisini görüp doğal güzelliklerine hayran kalarak buradaki eşsiz lezzetleri tadabilmek için Vietnama vize almalı, vize işlemlerini ise en pratik ve hızlı yoldan https://vietnamrehberi.com aracılığı ile yapmalısınız. Pasaportunuzun bir kopyası ve alacağınız uçak bileti yardımı ile Vietnam rehberi üzerinden online başvuruda bulunabilirsiniz. Üstelik başvurunuz sonuçlanıncaya kadar herhangi bir ücret talep etmiyoruz.

Neden Vietnam Rehberi?

Vietnam vizesi almak için çeşitli araştırmalar yapmış ve hepsinin sonucunda önünüze koyulan yığınla prosedür engeli karşısında çaresizliğe düşmüş olabilirsiniz. Vietnam rehberi ile yapacağınız başvurularda pasaportunuz ve uçak biletiniz dışında herhangi bir evraka ihtiyacınız olmayacak. Firmamız aracılığı ile yapacağınız başvurularda vizenizi alma süreniz 7 iş günüdür. Dünyanın en zor alınan vizesi olarak tanımlanan Vietnam vizesi, Vietnam rehberi sayesinde çok kısa ve etkili bir şekilde alınabiliyor. Vietnam vizesi nasıl alınır sorusunun cevabı ve Vietnam hakkında genel bilgilere ulaşmak istiyorsanız web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Vietnam vizesi 2019 yılı için geçerli ücretler ve öğrenmek isteyebileceğiniz diğer bilgiler birkaç tık ötenizde. Detaylı bilgi ve aklınıza takılan tüm sorular için iletişim bölümümüzden bize ulaşabilirsiniz. Artık hayallerinizi daha fazla ertelemeyin ve Uzak Doğu’nun incisi Vietnam’ı sizde keşfedin!

Bu haber toplam 1915 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.