1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vapur seferleri “Cepyol”da!
Vapur seferleri “Cepyol”da!

Vapur seferleri “Cepyol”da!

Pordiva Bilişim ve Teknoloji A.Ş’nin en son uygulaması olan Türkiye’nin ilk mobil seyahat acentası Cepyol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Şehir Hatları vapur seferlerini dijital ortama taşıdı.

A+A-

İstanbul 11.02.2013 Kurulduğu 2003 yılından bu yana mobil mecralarda birçok başarılı yazılım projesine imza atan Pordiva, 2012 yılının nisan ayında start verdiği yeni uygulaması Cepyol ile tüm mobil kullanıcılarına, her an, her yerden, karşılaştırma yaparak en hesaplı otobüs ve uçak biletlerine, en güvenli şekilde ulaşabilme imkanı sağlıyor.

Son olarak, İstanbul’un keyfini vapurla çıkarmak isteyen mobil kullanıcıları da düşünen Pordiva, Cepyol’a İstanbul Şehir Hatları vapur seferlerini de ekledi. Böylece Cepyol kullanıcıları, İstanbul Şehir Hatları’nın 16 hatta ve 35 iskelede toplam 30 vapur ve 16 yolcu motoru ile yapılan tüm seferlerini saatleri ile birlikte mobil cihazlarından istedikleri anda görebilecek; kıyaslama yapabilecekler.

Cepyol’a son olarak eklenen ve İstanbul’un kent içi deniz ulaşımını sağlayan Şehir Hatları, 2012 yılında toplam 50 milyon 217 bin 951 yolcu taşıdı. Geçen yıl iki yaka arasında karşılıklı geçişleri sağlayan hatlar en çok tercih edilen seferler oldu. 37 milyon 897 bin 124 yolcusuyla Eminönü, Kadıköy, Üsküdar, Karaköy ve Beşiktaş seferleri taşınan toplam yolcu oranının yüzde 75’ini oluşturmuştur.

Pordiva Hakkında
Pordiva Bilişim Teknolojileri A.Ş., kurulduğu 2003 yılından itibaren mobil ve web teknolojileri alanlarında yazılım geliştiren bir ajansdır. Pordiva birçok Avrupa ve Orta Doğu ülkesinde GSM Operatörleri ile başarılı projelere imza atmış ve uzman kadrosuyla yazılım dünyasında yenilikçi çözümler sunmuştur Pordiva 'Mobil İnternet, Mobil Uygulamalar ve Sosyal Ağlar' üzerinde firmaların gereksinimleri doğrultusunda proje ve çözüm hizmeti sunmaya devam etmektedir.
Pordiva, yenilikçi yapısı ve geliştirdiği 'Dijital Platform Çözümleri' ile farklı sektörden firmaların ve kurumların, tüm dijital platformlarda doğru yer alabilmelerini sağlamaktadır. Pordiva, firmaya özel' anlayışı ile çözümler üretmekte ve markaların var olmaları gereken ağların ve kanalların entegrasyonunu sağlamaktadır.

Pordiva, güçlü AR-GE yapısı ile 'Dijital Platformlar 'üzerinden satış sistemleri de geliştirmektedir. Mobil cihazların satış kanalları üzerindeki etkilerini doğru bir şekilde analiz eden Pordiva, sosyal ticaret ve mobil ticaretin güvenilir, kesintisiz ve kolay gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

110220131204379298010_2.jpg

virahaber.com

Bu haber toplam 1010 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.