1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Ve Ryan Babel Beşiktaş'ta
Ve Ryan Babel Beşiktaş'ta

Ve Ryan Babel Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Hollandalı yıldız Ryan Babel ile görüşmelere başlandığını KAP'A bildirdi. Ryan Babel kimdir? Ryan Babel transeferi ve Ryan Babel Beşiktaş son dakika haberleri Vira'da

A+A-

Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel, sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan Babel; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Ryan Babel’in sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

RYAN BABEL KİMDİR?

30 yaşındaki, 1.87 boyundaki Hollandalı yıldız 42 kez giydiği Hollanda Milli Takımıformasıyla 5 gol attı.

2013-2015 yılları arasında ülkemizdeKasımpaşa forması giyen Ryan Babel, Liverpool, Ajax, Hoffenheim ve Al Ain formaları da giymişti.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için görüşmelere başlandığını açıkladığı Hollandalı futbolcu Ryan Babel, geçmiş sezonlarda Kasımpaşa formasıyla Spor Toto Süper Lig deneyimi yaşadı.

Ülkesinin Ajax Kulübünde altyapıda kendini gösteren 30 yaşındaki futbolcu, profesyonel futbol hayatına da bu takımla başladı. Ajax'ta 133 resmi maçta 29 gol atan Babel, 2007-2008 sezonunun başında İngiltere'nin Liverpool takımına transfer olarak adından söz ettirdi. Liverpool formasıyla 146 maça çıkan Hollandalı oyuncu, 22 kez fileleri havalandırdı.

ryanbabel.jpg

KASIMPAŞA'DA 58 MAÇA ÇIKTI

Ryan Babel, kısa süreliğine Almanya temsilcisi Hoffenheim kadrosunda yer alırken, 2013-2014'te Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya transfer oldu.

Lacivert-beyazlı takımda 2 sezon oynayan Babel, 58 karşılaşmada 14 gol kaydetti. İlk yılında 29 maça çıkıp 5 kez gol sevinci yaşayan Hollandalı futbolcu, ikinci sezonunda yine 29 müsabakada görev aldı, 9 kez fileleri sarstı.

Türkiye'deki ilk sezonunda 3 sarı ve bir kırmızı kart gören Babel, 2014-2015'te ise 9 kez sarı kartla cezalandırıldı.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Ryan Babel’in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

RYAN BABEL SAĞLIK KONTROLÜNDEN DE GEÇTİ

Açıklamanın ardından Beşiktaş resmi internet sitesinden Hollandalı yıldızın sağlık kontrolünden geçtiği bilgisi de yayınlandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Detaylı kan tetkikleri yapılan Babel; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Ryan Babel’in sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı."

Bu haber toplam 5319 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.