1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. VIKING hizmet ağını genişletti
VIKING hizmet ağını genişletti

VIKING hizmet ağını genişletti

VIKING Türkiye, ROW bölgesinde Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Libya, Lübnan ve Suriye marketlerinden sorumlu olarak görev yapacak.

A+A-

VIKING Türkiye müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla küresel hizmet ağında bazı değişiklikler yaptı. Bu değişiklikler kapsamında dünya çapında 5 ana bölge belirlemiş durumda…

Buna göre VIKING Türkiye, ROW bölgesinde Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Libya, Lübnan ve Suriye marketlerinden sorumlu olarak görev yapacak.  

Böylece tüm Türkiye merkezli müşterilerin, dünya çapında alacakları hizmetler için VIKING Türkiye görev alacak ve bir danışman gibi masraflarınızın kontrol altına alınmasına ve ödediğiniz paranın karşılığında "kaliteli hizmet" alınmasından emin olacak.  

VIKING Türkiye’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hem Türkiye'de hem de dünya'da önemli ticaret filolarının büyük ilgi gösterdiği, VIKING Shipowner Agreement sistemi ile müşterilerimize verdiğimiz hizmetin, bu yöntemle daha da başarılı olacağına inanıyoruz.  Tek iletişim noktasından tüm dünya'da hizmet alabilmek, yerel fatura sayesinde acil yurtdışı para transferlerinden kurtulmak, eski cansallarının VIKING finansmanı ile yenilenmesi, bahsedilen 5 bölgeye yayılmış 45 limanda sabit ücretler ile servis hizmeti almak müşterilerimizin en çok rağbet ettiği özelliklerdir. Öyle ki, bu sabit servis ücretlerine suiistimale çok açık olan "fazla mesai" ve "nakliye" dahildir”

İşte o 5 Bölge:

1-North East Europe

2-South West Europe

3-Americas

4-ASIA

5-ROW ( Rest of the World )

 

 

 

Virahaber

Bu haber toplam 999 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.