1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Vinçsan ihtiyaca özel  vinç üretiyor
Vinçsan ihtiyaca özel  vinç üretiyor

Vinçsan ihtiyaca özel  vinç üretiyor

Vinç üretiminde sektörün köklü firmalarından olan Vinçsan, Türkiye’de 2.300’den fazla çeşitli ebatlarda vinç imalatı yaparak firmaların kaldırma taşıma ihtiyaçları için özel çözümler sunuyor.

A+A-

1979 yılında kurulan ve Gezer Köprülü Vinç imalatından uzmanlaşmış olan Vinçsan, 170 kişilik kadrosuyla yılda talep ve ihtiyaca özel 120 vinç imalatı yapıyor. Firma, yeni vinç imalatının dışında 30 kişilik VSB Vinç Servis ve Bakım markasıyla da sektöre 7 gün 24 saat hizmet veriyor. 

Vinç üretiminde sektörün köklü firmalarından olan Vinçsan, Türkiye’de 2.300’den fazla çeşitli ebatlarda vinç imalatı yaparak firmaların kaldırma taşıma ihtiyaçları için özel çözümler sunuyor. Firmanın Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Pazarlama Direktörü Hakan Tekel özel çözümleri ile ilgili “170 kişilik kadromuz ile yıllık yaklaşık 120 vinç dizayn, imalat ve montajlarını yapıyoruz. Yeni vinç imalatı dışında, 7/24 servis hizmeti sağlayan ve Vinçsan A.S.’nin yetkili servisi olan VSB Vinç Servis Bakim firmamız, 30 kişilik kadrosu ile marka bağımsız olarak tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir” dedi.

Vinç imalatı alanında 1979 yılından beri faaliyet gösteren Vinçsan, başta demir çelik olmak üzere makine, tersane, otomotiv gibi pek çok sektörün ihtiyaçlarına özel çözümler üretiyor. Bir vince farklı özellikler ekleyerek özel hale getirebiliyor. Bu eklenecek özellikleri çoğu zaman müşterilerimizin ihtiyaçları belirliyor. Mesela altı yıl önce Türkiye’nin en büyük kapasiteli vincini  Tersan Tersanesi için üretti, SWL 550 ton kapasite ile hizmet veriyor. Ray açıklığı 63 metre, kanca yüksekliği 65 metre olan vinç 40 adet tekerlek üzerinde hareket ediyor ve boş ağırlığı yaklaşık 2 bin 300 ton civarında. Esnek hareket kabiliyeti ile dünyada bir ilk olan, 300 ton kapasiteli ve 44,5 metre uzunluğu bulunan, lokomotif çevirme köprüsünün  imalat ve montajını tamamladı. Türkmenistan Bereket şehrinde kurulan bu sistem ile birlikte, iki adet lokomotif, köprü üzerine çıkarak hat ve yön değişikliği yapabiliyor, 360 derece dönebiliyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 8483 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.