1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Vira, şaşıran destinasyonları anlatıyor
Vira, şaşıran destinasyonları anlatıyor

Vira, şaşıran destinasyonları anlatıyor

Vira’nın Mart sayısı deniz turizminin yükselen yıldızı kruvaziyerleri mercek altına aldı. Dergi bu ay, yaşanan terör olayları sonucunda büyük kruvaziyer...

A+A-

Vira’nın Mart sayısı deniz turizminin yükselen yıldızı kruvaziyerleri mercek altına aldı. Dergi bu ay, yaşanan terör olayları sonucunda büyük kruvaziyer gruplarının destinasyonlarından çıkan Türkiye ve Akdeniz ülkeleri bu krizi nasıl atlatıyor, B planları neler gibi sorularla sektörün kalp atışlarını izliyor!

Vira’nın röportaj konukları ise yemek yazarı Refika Birgül, Teos Marina Genel Müdürü Fatih Dağıstanlı ve Martı Marina Genel Müdürü Moris Eskinazi. Refika Birgül teknede yemek yapmanın püf noktalarını çok keyifli bir sohbetle anlatırken, Fatih Dağıstanlı ve Moris Eskinazi Türkiye’de yatçılık üzerine çarpıcı bilgiler veriyor.

Hiç kimsenin kafaya bir şey takmadığı yavaş ada Zanzibar, vizesiz ve telaşsız ülkeler, Paganini’nin tersanalerle ilginç bağı gibi birbirinden ilginç yazılar okumak istiyorsanız Vira’nın Mart sayısını kaçırmayın!

Bu haber toplam 1744 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.