1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. WISTA Türkiye, Mart ayında üç önemli etkinlikte yer aldı
WISTA Türkiye, Mart ayında üç önemli etkinlikte yer aldı

WISTA Türkiye, Mart ayında üç önemli etkinlikte yer aldı

WISTA Türkiye (Women’s International Shipping and Trading Association) grubu Mart ayı içerisinde üç önemli etkinliğe katılım gösterdi.

A+A-

Denizci kadınlar "Yakamoz Sempozyumu"nda buluştu

8 Mart Çarşamba günü The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'da bir araya gelen kadın denizciler "Yakamoz 2017: Deniz ve Kadın" sempozyumunda buluştu. Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası tarafından WISTA Türkiye’nin de desteğiyle her sene kadınlar gününde düzenlenen Yakamoz Sempozyumu'nda denizcilik sektörüne emek veren kadınların önündeki engellere ışık tutmayı ve toplumsal önyargıları kırmayı amaçladılar.

Denizin Işıltısı Kadınlarımız başlığı altında sektörden önde gelen pek çok isim konuşma yapıp kişisel tecrübelerini dinleyicilerle paylaştılar. DP World Genel Müdürü Nichola Silveira ile BIMCO Başkan Yardımcısı ve Kaptanoğlu Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Kaptanoğlu dikkat çeken konuşmacılar arasında olup yaklaşık 500 kişilik bir dinleyici kitlesine hitap ettiler.

wt_yakamoz2017.jpg

Networking toplantısı gerçekleştirildi

17 Mart Cuma günü denizcilik sektöründen çok çeşitli isimler Hilton Kozyatağı Oteli'nde düzenlenen Networking Kokteyli için bir araya geldi. Kokteyl WISTA Türkiye tarafından düzenlenmiş olmakla birlikte üye olmayanların da katılımına açık olarak gerçekleştirildi.

Böylelikle yaklaşık yüz kadar katılımcı şirketleri hakkında kısa sunumlar yaparak verdikleri hizmetleri diğer katılımcılarla paylaştılar. Sunumların ardından gelen kokteyl sırasında da katılımcılar sosyalleşerek müşteri portföylerini genişletme imkanı yakaladı.

wt_networking.jpg

WISTA Türkiye, Exposhipping Fuarı'nda temsil edildi

21-24 Mart tarihleri arasında IMEAK Deniz Ticaret Odası adına UBM Fuarcılık tarafından The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da bu yıl 14.sü düzenlenen Uluslararası Exposhipping Denizcilik Fuar ve Konferansı'nda WISTA Türkiye’nin de masası bulundu. Böylelikle WISTA oluşumu fuar ziyaretçilerine tanıtılmış oldu.

wt_exposhipping.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3091 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.