1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yağmur kazaları tetikledi
Yağmur kazaları tetikledi

Yağmur kazaları tetikledi

İstanbul’da sabaha karşı etkili olan yağmur nedeniyle E-5 karayolu Avcılar mevkiinde zincirleme trafik kazası meydana geldi.

A+A-


İSTANBUL’da sabaha karşı etkili olan yağmur nedeniyle E-5 karayolu Avcılar mevkiinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücüler yağmur nedeniyle araçlarında mahsur kaldı.

Sabaha karşı aniden bastıran yağmur nedeniyle E-5 karayolunda sürücüler zor anlar yaşadı. Yoğun yağış nedeniyle dereye dönen E-5 karayolu Avcılar mevkiinde saat 05.30 sıralarında zincirleme kaza meydana geldi. Tuğla yüklü bir kamyonun sürücüsü de önündeki kazayı çok geç fark etti. Kaygan yolda duramayan kamyon önce bariyerlere sonra kaza yapan araçlara çarparak yan yattı. Kamyonun kasasındaki binlerce tuğla araçların üzerine ve yola saçıldı. Şans eseri hafif yaralanan kazazedeler, yağmur nedeniyle araçlarında mahsur kaldılar.

Olay yerine ihbar üzerine itfaiye, trafik polisi ve sağlık ekipleri sevkedildi. Yaralıların tedavileri ayakta yapıldı. Kaza nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Polis, trafiği yan yola yönlendirerek ulaşımın devamını sağladı. Yola saçılan tuğlalar nedeniyle metrobüs trafiği de tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.Kaza yapan araçların kaldırılmasıyla, E-5 karayolu yaklaşık 2 saat sonra tekrar ulaşıma açıldı.

Hürriyet

Bu haber toplam 913 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.