1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Yakamoz’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinlik
Yakamoz’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinlik

Yakamoz’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinlik

Yakamoz ekibi, 2018 yılında "Yakamoz" ve denizcilik sektöründeki kadınların güçlü ve başarılı duruşları doğrultusunda düzenlediği  etkinliğe farklı bir hava katacak ve yenilikçi bir ışık tutacak şekilde "Networking Event" gerçekleştirecek.

A+A-

TMMOB GEMİMO önderliğinde ve WISTA Türkiye üyesi kadın denizcilerin destekleriyle her yıl geleneksel olarak kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde geçtiğimiz yıllarda 600’den fazla kişinin katıldığı “Yakamoz: Denizin Işıltıları Kadınlarımız” temalı sempozyum ile sektörde büyük bir farkındalık yaratmıştı.

Yakamoz ekibi, 2018 yılında "Yakamoz" ve denizcilik sektöründeki kadınların güçlü ve başarılı duruşları doğrultusunda düzenlediği  etkinliğe farklı bir hava katacak ve yenilikçi bir ışık tutacak şekilde "Networking Event" gerçekleştirmeye karar verdi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde denizcilik sektörünün ışıldayan kadınlarının bir araya geleceği "Yakamoz Networking Event" organizasyonumuzu bu yıl Büyük Kulüp'te gerçekleştirilecek. Akşam saatlerinde sürpriz konuşmacılar ve etkinliklerle başlayacak kokteyl, yerini yine sürpriz içerik ve detaylarla dolu şekilde sektörün tüm kadınları ile birlikte hoşça vakit geçirilecek anlara bırakacak.

Vira Haber

Bu haber toplam 6446 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.