1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yalıkavak Marina’nın “Y-Kidz” Kulübü Açıldı
Yalıkavak Marina’nın “Y-Kidz” Kulübü Açıldı

Yalıkavak Marina’nın “Y-Kidz” Kulübü Açıldı

UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin Türk marina sektöründeki ilk “Platinyum Kanat” destekçisi Yalıkavak Marina çocuklara yönelik çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

2015 yılından beri UNICEF çalışmalarının değişmez destekçisi Yalıkavak Marina’nın yeni çocuk kulübü Y-Kidz; 1 Haziran BM Dünya Çocuk Hakları gününde UNICEF Türkiye Milli Komitesi Genel Müdür  Vekili İnci Berker Haseki’nin ve çocukların katılımıyla düzenlenen bir törenle açıldı.

Törende bir konuşma yapan UNICEF Türkiye Milli Komitesi Genel Müdürü İnci Haseki, UNICEF Platinyum Kanat kampanyasına verdiği destekten dolayı Yalıkavak Marina’ya teşekkür etti. Haseki; “İnanıyoruz ki içine doğdukları şartlar ne olursa olsun, bebekler ve çocuklar korunmalı, sağlık ve eğitim imkanlarına ulaşmalı ve elbette, eğlenmeli, keşfetmeli, hayatı tanımalı. Kısaca istisnasız her çocuk, çocukluğunu yaşamalı. 

Yalıkavak Marina UNICEF’in düzenli destekçisi... Yalıkavak Marina’nın UNICEF Platinyum Kanatları var. Yalıkavak Marina gibi düzenli destekçilerimiz sayesinde biz, en kırılgan durumdaki çocukların hayata daha iyi bir başlangıç yapabilmelerini sağlıyoruz. Acil durumlara daha çabuk erişebiliyoruz. Uzun vadeli gelişim planları yapıyoruz. Bu vesileyle Yalıkavak Marina’ya yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız!” dedi. 

Y-Kidz çocuk kulübünün açılışında konuşan Yalıkavak Marina Direktörü Deniz Akaltan da konuşmasında Yalıkavak Marina’nın çocuklara verdiği önemin altını çizdi. Akaltan, “Yalıkavak Marina olarak geleceğimizin temsilcileri çocuklarımıza önem veriyor ve onları desteklemekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Marina sektöründe UNICEF’in Platinyum Kanat destekçisi olan ilk ve tek firma olarak 2015 yılından beri Türkiye’deki ve dünyadaki dezavantajlı durumdaki çocukların yaşama ve gelişme, sağlık ve eğitim hizmetlerine ulaşma ve yaşıtlarıyla eşit haklara kavuşmaları için gerçekleştirdiği çalışmalara düzenli fon aktarıyoruz. Tüm bu çalışmaları hayata geçirirken Yalıkavak’ta ciddi bir eksiklik olduğu dikkatimizi çekti. Çocuklarımızın eğlenerek, öğrenecekleri ve aynı zamanda sosyalleşebilecekleri bir merkez mevcut olmadığını gördük. Biz de bu konuda yetkin bir ekip olan Cross Kids & Teens ekibi ile el ele vererek, çocuklarımız için marinamızda Y-Kidz Çocuk Kulübü’nü kurduk. Bundan böyle ebeveynleri marinamızda keyifli zaman geçirirken, çocuklarımız da Y-Kidz’de kendi yaşıtları ile sosyalleşebilecek.” dedi.

Y-Kidz Kurucu Ortağı Feride Okutur da konuşmasında, Y-Kidz ailesine özel tescilli bir eğitim programı yarattıklarını vurguladı ve “Çocuklarımızın ileride büyüdüklerinde hayatlarında küçük bir dokunuşumuz olsun istedik ve onların gelişmelerini olumlu etkileyecek, yaşlarına uygun sanat ve spor içeren karma bir programı yaptık.” şeklinde konuştu. 

Burada Her Şey Çocuklarınız İçin!

Yalıkavak Marina’nın yarımada bölgesindeki Qız Qalası’nda açılan Y-Kidz’de, 3 ve 12 yaş aralığındaki tüm çocuklar, crosfitten zumbaya, boyamadan yogaya, sanat atölyelerinden öğretici sportif oyunlara kadar birçok eşsiz etkinliklerden yararlanabilecek.

Y-Kidz yaz boyunca haftanın her günü 11:00 ile 17:00, Cuma ve Cumartesi günleri de saat 19:00-22:00 arasında hizmet verecek. 

y-kidz-1.jpg

y-kidz-2.jpg

feride-okutur_y-kidz-kurucu-ortagi-001.jpginci-haseki_unicef-turkiye-milli-komitesi-gm-vekili-001.jpg

deniz-akaltan_yalikavak-marina-marina-direktoru-001.jpg

Vira Haber
 

Bu haber toplam 7168 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.