1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yarın kar geliyor
Yarın kar geliyor

Yarın kar geliyor

Trakya yarından itibaren Balkanlardan gelecek soğuk ve kar yağışının etkisi altına girecek.

A+A-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, yarın Trakya'da hava sıcaklıkları 10 - 15 derece düşüş gösterecek. Sıcaklıklardaki ani düşüş bölgeye beraberinde kar yağışını da getirecek.

Edirne'de bugün hava sıcaklığı en yüksek 18, en düşük 8 derece, Kırklareli'nde en yüksek 17, en düşük 5 derece, Tekirdağ'da en yüksek 19 en düşük 4 derece tahmin ediliyor.

Bölgede ani hava sıcaklığı değişikliklerinin ardından Edirne ve Kırklareli'nde kar yağışı, Tekirdağ'da da hafif kar yağışı görülecek. Hava sıcaklıklarındaki büyük değişiklik Marmara'daki bir çok ilde de kar yağışını getiriyor.

EDİRNE'DE SİS

Edirne'de son günlerde gündüz ve gece arasındaki sıcaklık farklarına bağlı olarak akşam saatlerinde başlayan sis, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Akşam 21.00 itibariyle etkisini artıran sis, zaman zaman öğle saatlerine kadar etkisini sürdürüyor. Trafikte görüş mesafesini yer yer 30 metrenin altına düşüren sis, seyir halindeki sürücü ve yayalara zor anlar yaşatıyor.

Yetkililer, sisli havalarda sürücü ve yayaları dikkatli olmaları, kurallara mutlaka uymaları ve kural ihlali yapmamaları konusunda uyarıyor.

 

AA

Bu haber toplam 790 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.