1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Yatırımcının engeli bürokrasi
Yatırımcının engeli bürokrasi

Yatırımcının engeli bürokrasi

Türkiye’nin kruvaziyer firmalarına hizmet veren en büyük acentesi olan Tura Turizm, Ege Bölgesi Rehberler Toplantısı düzenledi.

A+A-

Türkiye’nin kruvaziyer firmalarına hizmet veren en büyük acentesi olan Tura Turizm, Ege Bölgesi Rehberler Toplantısı düzenledi. Pine Bay Holiday Resort Otel’de 2010 yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve 2011 çalışma sisteminin ele alındığı toplantıya Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner ile dünyanın en büyük kurvaziyer firması olan Royal Caribbean Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı John F.Tercek de katıldı.

Türkiye’nin kurvaziyer turizminde istikrarlı bir büyüme sağladığına dikkat çeken John F.Tercek, yabancı kruvaziyer yatırımcısının önündeki en büyük engelin bürokrasi ve belirsizlik olduğunu vurguladı. Tercek, şöyle konuştu: “Türkiye kurvaziyer turizminde istikrarlı büyüyor. Her yıl daha fazla gemi, bu dev gemilerle daha fazla yolcu Türkiye’ye yöneliyor. Bu büyüme çok olumlu. Türk insanının çok sıcakkanlı olmasının yanında sektöre sağlanan olanaklar da önem taşıyor. Limanlarda ciddi sorunlar var. Gemiler büyüdükçe, limanların da aynı yönde gelişmesi gerekiyor. Kruvaziyer yatırımcısının önündeki en büyük engel ise, Türkiye’deki bürokrasi ve belirsizlik. Türkiye bürokrasi açısından zor bir ülke. Bunlar yatırımcıların kararlarını olumsuz etkiliyor.”

Yenigün

Bu haber toplam 954 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.