1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Yeni Cranchi XT 36 ilk kez CNR Avrasya Boat Show'da
Yeni Cranchi XT 36 ilk kez CNR Avrasya Boat Show'da

Yeni Cranchi XT 36 ilk kez CNR Avrasya Boat Show'da

Cranchi'nin yeni modeli XT 36, Türkiye'de ilk defa CNR Avrasya Boat Show'da görücüye çıkacak.

A+A-

İtalya'nın en ünlü tekne üreticisi Cranchi, yeni modeli XT 36'nın Türkiye lansmanını yapmak için CNR Expo Yeşilköy'e geliyor.

Yeni yat sahibi olmak isteyen herkesin, farklı ihtiyaçları ve beğenileri doğrultusunda, kendi ile özdeşleşen, kendi tarzını yakaladığı bir tasarıma sahip olan Cranchi'nin yeni modeli XT 36, Türkiye'de ilk defa CNR Avrasya Boat Show'da görücüye çıkacak.

Trol gemilerinin genişlik ve ferahlığı, İtalyan kalite ve mükemmeliyetçiliği ile Cranchi XT 36'da birleşti. XT 36; denizlerdeki uzun mesafe seyirlerinin yanı sıra göl, nehir ve kanallar üzerinde kullanım için de oldukça uygun olan bir tekne. Dümenine geçtiğinizde, uzun vadeli yolculuklar için yapılan bir tekneden beklediğiniz güven duygusunu sonuna kadar hissettiren bir tasarıma sahip olan teknede, ister büyük gruplu, ister aile yolculuklardan hoşlanın, ihtiyaçlarınıza her zaman cevap bulabilirsiniz.

Türkiye'nin Boat Show'una yakıt cimrisi Trawler 53 de geliyor

Ekonomik seyrin ilk planda tutulduğu bu modelde kullanılan çift 600 IPS Volvo makineler sayesinde yüksek manevra kabiliyeti sağlanmış vaziyette. Son derece düşük yakıt tüketimiyle dikkatleri üzerine çeken Trawler 53 LD, 14-18 knot süratlerde maksimum yakıt tasarrufu yapıyor.

Christian Grande ile yeni işbirliği

İtalyan kalite ve mükemmeliyetçiliğini en üst noktaya taşıyan ve İtalya'nın en saygın ve köklü tersanelerinden biri olan Cranchi, uluslararası alanda en yenilikçi ve üretken yat tasarımcılarından biriyle güçlerini birleştirdi.

Christian Grande bu yeni ortaklık ile ilgili şunları söylüyor: "Bu yeni ortaklıktan dolayı gurur ve güven duyuyorum. Cranchi orta-büyük seri üretim yat imalatı alanında en son teknolojiye sahip olan, dört dörtlük bir tersane. Bu işbirliği sayesinde iki tarafın da gelişerek yeni ve özgün ürünler ortaya koyacağına inanıyorum."

Vira Haber

Bu haber toplam 7395 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.