1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Yenilikçi ve Şık Tasarımlı Ankastre Fırınlar
Yenilikçi ve Şık Tasarımlı Ankastre Fırınlar

Yenilikçi ve Şık Tasarımlı Ankastre Fırınlar

Tezgah altına gömme olarak yerleştirilen ankastre serisi fırınlar yenilikçi tasarımlarıyla hayatı kolaylaştırır.

A+A-

Tasarımlarına eklenen yeni fonksiyonlarıyla ankastre fırınlar pişirme dışında da birçok özelliğe sahip. Isıtma, pişirme gibi temel işlevleri yanında buz çözme, yoğurt mayalama, ızgara özelliğini kullanabilmek mümkün. Ankastre grubunda yer alan fırınların ayırt edici özelliğinden birisi de çoklu pişirme programı avantajları sunmasıdır. Zaman ve ısı ayarı fonksiyonuyla yemek türüne uygun pişirme programını ayarlayabilirsiniz. Mutfak dekorasyonu ve kullanım alışkanlıklarına uygun ankastre fırınlar modelleri ve fiyatlarıyla geniş bir yelpazeye sahip.

Ankastre Grubu Fırın Modelleri Nelerdir?

Ankastre serisi fırınlar elektro turbo, multi fonksiyonel ve statik modelleriyle farklı fonksiyonlara sahip ürünlerdir. Elektro turbo özellikli ankastre fırınlar yemeğin her tarafının eşit biçimde pişmesini sağlar. Ankastre fırınlar sayesinde birden fazla yemeği aynı anda pişirerek zamandan tasarruf sağlayabiliyorsunuz. Multi fonksiyon ankastre fırınlarda ise 16 farklı pişirme fonksiyonunu bulabilmek mümkün. Statik model ankastre fırınlar buharla temizleme, yoğurt yapma gibi ek özellikleriyle tercih edilebiliyor. Katkısız doğal ev yoğurdunu bu fırınları kullanarak kolayca yapabiliyorsunuz. Buz çözme özelliği bulunan turbo fırınlar zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Balık, et gibi çeşitli ızgaraları kurutmadan lezzetini koruyarak pişirebilirsiniz.

Ankastre Serisi Fırınların Fiyatları

Ankastre tasarım fırınlar paslanmaz inox çelik malzeme kullanılarak üretilir. Dayanıklılığıyla uzun süreli olarak mutfaklarınızdaki yerini korur. Fırının ön yüzünde bulunan ısıya dayanıklı temperli cam ısının fırın içerisinde kalmasını sağlar. Ankastre fırınlar sadece işlevleriyle değil tasarımlarıyla da mutfak dekorasyonunu tamamlar. Modern mutfaklarda siyah, antrasit seçenekleri tercih edilebilir. Mutfağınızla uyumlu olarak seçebileceğiniz rustik fırınlar aynı zamanda fonksiyonel özelliklere sahiptir. Modellerinin yanı sıra ankastre fırın fiyatları ile de geniş bir yelpazeye sahip. Mutfağınızın tarzını yansıtan ankastre ürünlerin fiyatları ek özelliklerine bağlı olarak değişir. Fırında bulunan turbo fan, grill, buharlı temizleme gibi özellikler fiyatlarına yansır. Yemeğinizin türüne uygun olarak farklı pişirme programlarıyla sağlıklı lezzetler hazırlayabilirsiniz. Simfer ankastre serisi fırınlar fiyat seçenekleriyle bütçenizle uyum sağlar. Yenilikçi tasarımları, ek özellikleri ve şık tasarımlarıyla mutfakları estetikle buluşturan fırınlar hakkında fiyat bilgisi edinebilmek için Simfer’in ankastre fırınlar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

7f456d8d-00f2-4aa8-9ccc-ac784362277e.jpg

Bu haber toplam 687 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.