1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yepyeni Bir Mecra: Şehir Hatları
Yepyeni Bir Mecra: Şehir Hatları

Yepyeni Bir Mecra: Şehir Hatları

Markalar, İstanbul mozaiğinin en güzel parçası olan vapurlar ve iskelelerde ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapabilecekler.

A+A-

Markalar, İstanbul mozaiğinin en güzel parçası olan vapurlar ve iskelelerde ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapabilecekler.

Sıra dışı yöntemlerle hedef kitlesini yakalamak isteyen, ürün ve marka deneyimini müşterisi ile paylaşmak isteyen şirketler, bu alanlarda yılın 365 günü 50 milyonun üzerinde yolcuya ulaşabilecekler.

Eğlenceli, yenilikçi ve farklı bir iletişim konsepti ile yüksek farkındalık yaratmak için, yıllık programlarında Markalar artık İstanbul Şehir Hatları A.Ş.'ye ait vapur ve iskeleleri alternatif mecra olarak kullanabilecekler. Entegre iletişim uygulamaları (viral pazarlama, gerilla pazarlama), kampanya lansmanları, ürün yerleştirme uygulamaları, vapur giydirme çalışmaları veya stand çalışmaları (vapur içi ve iskele içi) artık mümkün.

Yıllık toplam trafiği 50 milyon yolcuyu geçen yeni bir iletişim kanalı kullanıma açıldı. İstanbul halkının profilini en etkin şekilde yansıtan bu kanalda, şirketler isterlerse istedikleri iskele veya vapurlarda, isterlerse de tüm iskele ve kullanım alanlarında yer alabilecekler. İskelelerin ve vapurların doğal yapısı tüm yıla yayılan ve hava koşullarından bağımsız etkinliklerin gerçekleştirilmesine imkan vermekte.

1.20110414105546.jpg

2.20110414105557.jpg

3.20110414105606.jpg

4.20110414105637.jpg

Virahaber


 

Bu haber toplam 833 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.