1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yiğit Akü’den prestige akü teknolojisi ile yeni ürün
Yiğit Akü’den prestige akü teknolojisi ile yeni ürün

Yiğit Akü’den prestige akü teknolojisi ile yeni ürün

İnovaktif ürünleriyle dikkat çeken Yiğit Akü, 35 yılı aşan üretim hayatı boyunca, Ar-Ge çalışmalarının sonucunda prestige akü teknolojisi ile geliştirdiği marin akü ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekiyor.

A+A-

İnovatif ürünleriyle sektörde fark yaratan Yiğit Akü, prestige akü teknolojisi ile geliştirdiği marin akü serisiyle güvenli ve keyifli bir deniz yolculuğu vaat ediyor.

Sarsıntıya karşı şekillendirilmiş tasarımıyla rakiplerinin önüne geçen Yiğit Akü’nün marin serisi, normal aküye göre iki kat çevirim gücüne sahip. Bakım gerektirmeyen marin prestige aküler, yüksek marş gücüyle de maksimum performans sağlıyor. Marin Aküler, ağır hizmet koşullarına uygun güçlü plakalarla tasarlanmış. Olası arızayı önceden haber veren teknolojisi sayesinde kullanıcılara sadece rota belirleyip yolculuğun keyfini sürmek kalıyor.

1976 yılında kurulan Yiğit Akü, bugün 5 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan global bir şirket. Yıllık 7 milyon adet akü üretim kapasitesine sahip olan firma, Türkiye içinde 100 ana bayi ve 6000 tali bayi ile hizmet veriyor. Dünya akü sektöründe Platin, Tunç, Macpower, Helden, Distalong markalarıyla birlikte boy gösteriyor.

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1051 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.