1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. YTÜ’lü denizciler YTÜ GEMİDER’de buluşuyor
YTÜ’lü denizciler YTÜ GEMİDER’de buluşuyor

YTÜ’lü denizciler YTÜ GEMİDER’de buluşuyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (YTÜ GEMİDER) denizcilik sektöründeki yerini aldı.

A+A-

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi mezunlarını bir araya getirmek amacıyla kurulan YTÜ GEMİDER, 24 Şubat’ta gerçekleştirilen açılış töreniyle faaliyetlerine başladı.

Törene, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’in yanı sıra denizcilik sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşları ile meslek örgütlerinin başkan ve temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

gemider-2.jpg

YTÜ Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Hüseyin Yılmaz, GMO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uygur, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Bayrak, Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, İTÜ DEFAMED Yönetim Kurulu Başkanı Baybora Yıldırım ve GİSBİR Genel Sekreteri Kemalettin Gür'de törene katılan isimler arasındaydı.

bahri-sahin---canberk-asarkaya.jpg

Derneğin Tuzla’daki merkezinde gerçekleştirilen tören, YTÜ Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Canberk Asarkaya’nın yaptığı konuşmayla başladı. Asarkaya konuşmasında kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti.

YTÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin ise yaptığı konuşmada ayakları yere basan, katma değer yaratan tüm projeleri desteklediklerini belirterek üniversite olarak derneğe destek olacaklarını dile getirdi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 5916 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.