1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Zengin Araplar Boatshow için geliyor
Zengin Araplar Boatshow için geliyor

Zengin Araplar Boatshow için geliyor

Körfez ülkelerinden 200'e yakın zengin Arap, Boatshow yönetimine “Bu yıl özel olarak fuarı gezip tekneleri test etmek istiyoruz” talebinde bulundu.

A+A-

Körfez ülkelerinden 200'e yakın zengin Arap, Boatshow yönetimine “Bu yıl özel olarak fuarı gezip tekneleri test etmek istiyoruz” talebinde bulundu... Gelenler arasında Suudi Arabistan'ın en büyük bankası NCB'nin üst yöneticileri ve ‘top secret' müşterileri de var.

21 Eylül'de kapılarını açacak olan Boatshow'un bu yıl Suudi Arabistan'dan özel konukları var. Fuar tarihinde Türk-Arap İş Forumu için İstanbul'da hazır bulunacak olan Arap işadamları, BoatShow'u özel olarak ziyaret etmek istedi. Fuarı organize eden NTSR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Tığlıoğlu “Fuarı duyunca bizden bazı istekleri oldu. Biz de özel programlarla kendilerini ağırlayacağız” dedi.

NCB'NİN YÖNETİM KURULU DA GELİYOR

Tekneleri gezecek olan işadamları arasında Suudi Arabistan'ın en büyük bankası olan National Commerical Bank'in yönetim kurulu üyeleri, üst düzey yöneticileri ve Arap CEO'lar da olacak. Akşam'a konuşan Tığlıoğlu, “Geçen yıllardan edindiğimiz tecrübeye göre Arap ülkelerinden gelenler, ilk gün bir tekneyi çok beğense de fuar süresince pazarlık yapmayı ve son gün satın almayı tercih ediyor” dedi.

Fuarın en pahalısı 5.5 milyon euro

Fuarda sergilenecek en pahalı megayatın fiyatı 5.5 milyon euro. Monte Carlo 70 adlı bu özel yatın boyu 21.30, eni 5.42 metre. Teknenin 3 ve 4 kamaralı iki versiyonu bulunuyor. Lüks iç tasarımıyla da dikkat çeken Monte Carlo 70'in en önemli özelliği kolay kullanımı, kaptanlık hevesini tatmak isteyenlere öneriliyor.

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.