1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. ZOE ilk kez MSC Bellissima'da kullanılacak
ZOE ilk kez MSC Bellissima'da kullanılacak

ZOE ilk kez MSC Bellissima'da kullanılacak

MSC Cruıses, MSC Bellissima lansmanına 100 gün kala, misafirlere sunulacak deneyimlerle ilgili detayları paylaştı.

A+A-

MSC Bellissima'nın denize indirilmesine kalan 100 günlük süre için geri sayım bugün başladı. MSC Cruises'ın bu yeni amiral gemisi, 2 Mart 2019 tarihinde İngiltere’nin Southampton şehrinde törenle denize indirilecek. 5.686 kişi kapasitesi ve 171.598 brüt ton olan büyüklüğüyle MSC Bellissima, Southampton'da denize indirilen en büyük gemi olacak ve “en güzel” anlamındaki ismine yakışır şekilde misafirlerine güzel ve unutulmaz bir cruise deneyimi yaşatacak.

 

MSC Cruises CEO'su Gianni Onorato “İnşa ettiğimiz her gemi, misafirlerimiz için yeni bir özellikle geliyor. Misafirlere sunduğumuz imkânlarımızı, yemek konseptlerimizden eğlencelere, kullandığımız teknolojimiz ve verdiğimiz misafir hizmetlerimize kadar kendilerinde güzel anılar bırakmak için sürekli geliştiriyoruz. Bu da, her yeni gemimizin büyük bir merakla beklenmesi sağlıyor ve misafirlerimizin bizi seçmesi için daha fazla gerekçe oluşturuyor.” şeklinde konuştu.

 

MSC Bellissima, yenilikçi Meraviglia sınıfında inşa edilen ikinci, MSC Cruises'ın 18 ay içinde hizmete girecek yeni nesil gemilerinin ise dördüncüsü olacak. MSC Bellissima Birleşik Arap Emirliklerine yol alacağı 2019/2020 kışından önceki ilk açılış sezonunda bölgenin en popüler bazı limanlarının ziyaret edileceği 7 gecelik programlar gerçekleştirecek.

 

MSC Bellissima, misafirleri için teknoloji anlamında en yeni gelişmeleri sunmasının yanı sıra, çevreye verilen olumsuz etkileri azaltmak için çok sayıda ekolojik özelliği ve yenilikçi teknolojiyi de içinde barındıracak. Diğerlerinin yanı sıra, tıpkı kardeş gemisi MSC Meraviglia’da olduğu gibi, şu donanımlara sahip olacak: daha temiz bir salınım için egzoz gazı temizleme sistemi; gelişmiş bir atık su arıtma sistemi; makine dairesinden ısı elde etmek için akıllı ısıtma, havalandırma ve klima sistemleri (HVAC); ve önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlayan LED aydınlatması ve akıllı cihazlar. Tüm bu yenilikler, MSC Cruises'ın misafirlerine denizdeki en iyi tatil deneyimini sürdürülebilir bir şekilde sunma taahhüdüyle de tam örtüşmektedir.

 

İşte misafirler için bazı güzel özellikler:

 

YENİ DİJİTAL CRUİSE ASİSTANI ZOE

MSC Bellissima’da misafirler, sıkça sorulan soruları yedi farklı dilde cevaplayabilmek için tasarlanmış dünyanın ilk dijital cruise asistanını kabin rahatlığında ilk kez deneyimleme şansına sahip olacaklar. Zoe, her kabinde bulunan konuşma özellikli bir Yapay Zeka cihazı olup HARMAN International ortaklığıyla cruise deneyimi için özel olarak tasarlandı. Bu cihaz, misafir hizmet deneyimini bir üst seviyeye yükseltecek ve MSC Cruises misafirlerinin hayatını güzelleştirmek ve zenginleştirmek için de en yeni teknolojiyi kullanacak.

 

RAMON FREIXA'DAN YENİ TAPAS RESTAURANT KONSEPTİ

6. katta yer alan HOLA Tapas Bar, sizi iki Michelin Yıldızı ödüllü ünlü İspanyol şef Ramón Freixa'nın hazırladığı muhteşem bir mutfak deneyimi ile karşılıyor olacak. Burası misafirlerin Akdeniz mutfağının ve onun yaşam tarzına ait harika kutlamaların keyfini çıkarabilecekleri bir sosyalleşme ve yemek deneyim mekanı olarak tasarlandı. Gün boyunca, HOLA Tapas Bar çok hareketli olacak ve çok çeşitli lezzetler sunacak. Hem toplu hem de bireysel kullanımlar için modern ve samimi bir açık alan konseptiyle gelenekselliğin ve değişimin harmanlandığı bir mekan olacak.

 

Ramón Freixa bu konuda “misafirlerin iştah açıcı tapas ve neşeli bir bar atmosferi ile gerçek İspanyol lezzetlerinin tadını çıkarmasını istiyorum” diyor ve ekliyor; “MSC Cruises ile tekrar işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu ortaklık benim için özel çünkü çok güçlü ortak değerlerimiz var ve bu yeni restoran, Akdeniz yemeklerinin lezzetini paylaşma arzumuzu somutlaştırıyor”

Misafirler, Freixa'nın yeni restoran konseptine ek olarak, aralarında L'Atelier Bistrot adlı yeni Fransız spesiyalite restoranının da bulunduğu 12 farklı uluslararası yemek mekanı ve 20 yeni bardan birini seçebilme şansına sahip olacaklar. Gemide ayrıca, eşsiz çikolata ve tatlıları ile tatlıya düşkünlüğü olan herkes için farklı bir lezzet sunan, ünlü pasta şefi Jean-Philippe Maury'nin Chocolaterie’i ve Chocolate Bar'ı da yer alacak.

 

TAMAMEN YENİ İKİ `CIRQUE DU SOLEIL AT SEA` GÖSTERİSİ

MSC Bellissima, MSC Cruises misafirleri için özel olarak hazırlanan iki yeni gösterisi ile Cirque du Soleil at Sea ekibini misafirlerine takdim eden ikinci MSC Cruises gemisi olacak. Yeni gösteri konseptleri önümüzdeki ay kamuoyuyla paylaşılacak. Canlı eğlencede dünya lideri olan Cirque du Soleil at Sea ile kurulan bu uzun soluklu birliktelik, aynı zamanda, 2019 Kasım ayında denize indirilecek olan MSC Grandiosa ve 2020'de denize indirilecek olan MSC Virtuosa kardeş gemilerinde de dört yeni gösteriyle daha sürecek.

 

TAM GÜN EĞLENCELER İLE GÜZEL ANLAR VE DENEYİMLER

Büyük Kanyon temalı ve üç heyecan verici su kaydıraklı yepyeni aquaparkı, tam boyutlu bir bowling salonu, F1 simülatörü ve XD sinemasıyla her yaştan misafirler için eğlence ve interaktif gösteriler gemide olacak. Altı yeni West-end tarzı tiyatro gösterisi, her akşam 985 kişilik salonda misafirleri büyüleyecek ve bütün etkinlik programı yerleşik eğlence ekibi tarafından organize edilip düzenlenecek. Yani asla sıkıldığınız bir an olmayacak!

MSC Bellissima, içinde LED bir tavan ekranı bulunduran ve geminin sosyal merkezi olacak 96 metrelik Akdeniz tarzı gezi yolu ile göze çarparken 200'ün üzerinde markanın yer aldığı bir alışveriş galerisi ile de alışveriş sevenleri memnun edecek. Rahatlamak ve zinde kalmak isteyenler için ise otantik MSC Aurea Bali Spa'sı da etkileyici bir termal alan ile birlikte 79 farklı vücut ve yüz bakım imkanı sunacak. Keşfedilecek daha çok şey var!

 

YENİ SİHİRBAZLIK TEMALI ÇOCUK PROGRAMI

MSC Cruises, tüm filosu ile ödüllü çocuk aktiviteleri sunuyor ve MSC Bellissima için bu daha da geliştirilip zenginleştiriliyor. MSC Bellissima, MSC Cruises filosundaki çocuk oyun alanları ve eğlence odalarının ortak bir temaya sahip olduğu ilk gemisi olacak. 700m²lik etkileyici çocuk oyun alanı, yeni DOREMI MAGIC maskotunun da içinde olduğu 6 maskota ev sahipliği yaparken, yepyeni School of Magic (Sihirbazlık okulu) programı ve haftalık Magic Talent Show (Sihirbaz Yetenek Gösterisi) genç misafirlerin tatillerine olağanüstü bir etki bırakacak.
 

bellissima-1.jpg

bellissima-2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 4589 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.