1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Zürih Gölü'nde tekne turu yaptı
Zürih Gölü'nde tekne turu yaptı

Zürih Gölü'nde tekne turu yaptı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsviçre Konfederasyon Başkanı Doris Leuthard ile birlikte Zürih Gölü'nde tekne gezisi yaptı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsviçre Konfederasyon Başkanı Doris Leuthard ile birlikte Zürih Gölü'nde tekne gezisi yaptı. Teknede canlı müzik dinletisi yapılırken Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül İsviçre Konfederasyon Başkanı Leuthard'ın isteği üzerine müzisyenlerin yanına gelerek birlikte fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsviçre Konfederasyon Başkanı Doris Leuthard ile birlikte Zürih Gölü'nde tekne gezisi yaptı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan tekne gezisine Türk heyeti de eşlik etti. Teknede canlı müzik dinletisi yapılırken Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül İsviçre Konfederasyon Başkanı Leuthard'ın isteği üzerine müzisyenlerin yanına gelerek birlikte fotoğraf çektirdi. Daha sonra geleneksel İsviçre çalgısı "hakbret"i çalmaya çalışan Leuthard, Gül'e de çalgı çalmayı teklif etti. Teklifi nazik bir şekilde reddeden Gül, eşini davet etti ancak Hayrünnisa Gül de çalgı çalmayı denemek istemedi.

Daha sonra başka bir geleneksel çalgı olan içinde para döndürülen bir kaseyle ritim sağlayan müzisyenler Gül'den de parayı döndürmeyi denemesini de istedi. İlk denemesinde başarısız olan Gül, ikinci denemesinde ise başarılı olarak parayı döndürdü.

Türkiye Gazetesi

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.