1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 10 lira için babasının teknesini yaktı
10 lira için babasının teknesini yaktı

10 lira için babasının teknesini yaktı

Kumkapı’da Sevda S. (34), isteği 10 lirayı vermeyen babasının balıkçı teknesini ateşe verdi. Ahşap tekne büyük hasar gördü.

A+A-

Emin S.’nin, Kumkapı Balıkçı Barınağı’ndaki 7 metre uzunluğundaki ahşap balıkçı teknesinde bugün saat 09:30 sıralarında yangın çıktı. Yangına Fatih İtfaiyesi müdahale etti. Teknenin sahibi Emin S.’nin iddiasına göre Sevda S., bu sabah barınağa geldi ve babasından on lira istedi. Ancak 20 yıldır balıkçılık yapan Emin S. kızına "Param yok" karşılığını verdi. Sinirlenen Sevda S. tekneye gitti. İçinde bulunan tiner ve küçük tüple babasının 15 yıllık ekmek teknesini tutuşturdu. Çevrede bulunan balıkçılar tekneden dumanlar çıktığını görünce yangın söndürme tüpleriyle ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada Sevda S. de kaçtı.

Teknesinin yandığı haberini alan Emin S., barınağa koştu. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını üzüntü içinde izleyen Emin S., daha sonra polise ifade verdi. Emin S. ifadesinde "Kızım ilk eşimden. Evlendi boşandı. Benden 5 yıldır para istiyor. Para alamayınca üzerime bıçakla yürüyor. Beni tehdit ediyor. Bu sabah da teknemin bağlı olduğu limana gelerek bir arkadaşımın telefonundan beni aradı. Para istedi. Teknenin yanında olduğunu söyledi. Ekmek teknemi yakacağı hiç aklıma gelmezdi. Denizde balık yok. Para kazanamıyoruz. Kıt kanaat geçiniyoruz. Param olsa kızıma vermez miyim" dedi.

Emin S. şikayetçi olduğu kızının bulunmasını istedi.

tejkne-2.jpg

tekne-1.jpg

hürriyet

Bu haber toplam 895 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.