1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 40 Gündür Kayıp Oğlunu Arıyor
40 Gündür Kayıp Oğlunu Arıyor

40 Gündür Kayıp Oğlunu Arıyor

Hatay’da arkadaşıyla birlikte denize botla girdikten sonra kaybolan 23 yaşındaki Ali Nail Gündoğan’ın babası Cumali Gündoğan "Bıkmadım bıkmayacağım, oğlumu almadan da gitmeyeceğim" diyerek umutla arayışını sürdürüyor.

A+A-

Hatay’ın Samandağ ilçesinde yaşayan Cumali Gündoğan, Çevlik Sahilinde arkadaşıyla birlikte denize botla girdikten sonra kaybolan oğlu 23 yaşındaki Ali Nail Gündoğan’ı 40 gündür arıyor.

40 gün önce Çevlik Sahili'nden balık tutmak için botla denize açıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Ali Nail Gündoğan'ın (23) bulunması için denizden ve kıyıdan başlatılan arama çalışmaları, bir netice alınamayınca bitirilmişti.

Oğlu bulunamayan ancak umudunu kaybetmeyen baba Cumali Gündoğan, tekne ve dalgıç tutarak oğlunu bulmaya çalışıyor. Dalgıç, denizin derinliklerine inerek kayıp Ali Nail'i arıyor. 40 gündür oğlunu aradığını belirten Gündoğan, "Bıkmadım bıkmayacağım, oğlumu almadan da gitmeyeceğim. Mümkünse eğer el uzatırsanız çok iyi olur. 40 gündür evime gitmiyorum, perişan olduk. Eve giremiyorum çünkü gittiğim zaman Ali'yi getirdin mi diye soruyorlar. Hepimiz perişan olduk. Ben bütün imkanlarımı kullanıyorum ve daha da kullanacağım. Mümkünse devlet yetkilileri sizde bir el atarsanız iyi olur. Denizde bulamadık, ne botunu nede küreğini hiçbir şeyini bulamadım. Gerekirse Yunan adalarına da gideceğim. Oğlum ölümü dirimi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Vira Haber

Bu haber toplam 3627 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.