1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. 7500 Türk ‘Yunan Adaları’ yolcusu
7500 Türk ‘Yunan Adaları’ yolcusu

7500 Türk ‘Yunan Adaları’ yolcusu

Tura Turizm, Horizon gemisiyle 7500 Türk turisti Yunan Adaları’na götürmeyi planlıyor

A+A-

Tura Turizm, temsilciliğini aldığı Horizon isimli gemiyle her şey dahil konseptiyle Yunan Adaları turuna başlıyor. 45 yıldır kruvaziyer turizmi yapan Tura Turizm, Temmuz-Eylül 2011 döneminde 7.500 kişiyi Yunan Adaları’na götürmeyi planlıyor.

Tura Turizm Outgoing Müdürü Ragıp Ferda Aydınalp, yurtdışından yılda ortalama 400 bin turisti büyük kruvaziyerlerle getirdiklerini belirterek, İstanbul, Kuşadası, Marmaris, Bodrum, Sinop limanlarındaki kara programlarını organize ettiklerini kaydetti.

Yurtdışı departmanlarının ise yılda yaklaşık 20 bin yolcuya hizmet verdiğini söyleyen Aydınalp, “Gerek Türkiye limanlarından, gerekse de yurtiçi limanlarından başlangıçlı-bitişli kruvaziyer programları sunuyoruz. Nehirlerde Volga, Tuna, Dinyeper, Çin-Yangtze nehir turları yapıyoruz. Deniz turlarında ise Ege, Yunan adaları, Adriyatik, Baltık başkentleri, Norveç fiyortları, Karayipler, Atlantik Okyanusu, G. Amerika var” dedi.

“Bu sene, Uzakdoğu ve Ortadoğu dahil temsilciliği bizde olan 5 yıldızlı Horizon Gemisi ile temmuz-eylül dönemlerinde herşey dahil konseptiyle Yunan adaları turları yapacağız” diyen Aydınalp şöyle konuştu: “Horizon Gemisi, Yunan adaları için Türkiye limanlarından başlayan gemilerin içindeki en büyüğü. 2 bin kişilik ve 5 yıldızlı otel standartlarında. Gemide casino, SPA, masaj, güzellik salonları, yüzme havuzu, barlar, diskolar, en 14 metrekare genişliğinde lüks kabinler var. Program vizesiz.12 Temmuz ilk programımız, her salı İstanbul’dan her pazartesi İzmir’den kalkacak. 27 Eylül’e kadar sürüyor.”

İspanyol bir firmanın yönetimindeki Horizon gemisinin 720 kabinli olduğunu söyleyen Aydınalp, 350 kabinin Türkiye, Ortadoğu ve Uzakdoğu’da olduğunu aktardı.

Milliyet

Bu haber toplam 1029 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.