1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. ‘96 yıllık süreçte her zorluğu yendik’
‘96 yıllık süreçte her zorluğu yendik’

‘96 yıllık süreçte her zorluğu yendik’

DTO Başkanı Tamer Kıran ''Cumhuriyetin ilanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının ardından milletimizin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.'' dedi.

A+A-

İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.  Kıran mesajında ‘’Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan bu yana geçen 96 yıllık süreçte karşısına çıkan her zorluğun üstesinden gelmeyi başarmış, kurucusunun “muasır medeniyetler seviyesini aşma” hedefi doğrultusunda bugün dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yerini almayı başarmış bir devlettir’’ dedi.

 İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran mesajında şöyle dedi:              

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. yıldönümüne ulaşmanın gurur ve sevincini yaşıyoruz. Cumhuriyetin ilanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının ardından milletimizin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan bu yana geçen 96 yıllık süreçte karşısına çıkan her zorluğun üstesinden gelmeyi başarmış, kurucusunun “muasır medeniyetler seviyesini aşma” hedefi doğrultusunda bugün dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yerini almayı başarmış bir devlettir.

Denizcilik camiası olarak bizler de, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına giderken, ekonomisi kuvvetli, güçlü ve mutlu bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını minnetle yâd ediyorum. Ruhları şad olsun.

Vatan uğruna bugün dahi fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimize acil şifalar, bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Vira Haber

Bu haber toplam 16191 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.