1. HABERLER

  2. DENİZ KAZALARI

  3. ABD'de söküme giden gemiler yan yattı
ABD'de söküme giden gemiler yan yattı

ABD'de söküme giden gemiler yan yattı

Amerika’nın Brownsville açıklarında birbirlerini yedekleyerek söküm tesislerine giden iki gemiden birinin yan yatması üzerine Sahil Güvenlik Ekipleri’nden yardım istendi.

A+A-

Amerika’nın Brownsville açıklarında birbirlerini yedekleyerek söküm tesislerine giden iki gemiden birinin yan yatması üzerine Sahil Güvenlik Ekipleri’nden yardım istendi. Söküme giden Ken Tide ve Louie Tide adlı iki hasarlı gemiden birinin iskele tarafına yan yatması üzerine seyir güvenliği tehlikeye girdi. Olay yerine giden Sahil Güvenlik ekipleri hasarlı gemiyi kurtarmak için çalışmalara başladı.

Sahil Güvenlik olay yerinde hasarlı olan gemilerin durumu değerlendirmek ve tüm riskleri azaltmak için herhangi bir kişi veya çevreye oluşturabilecek zararın önlenmesi adına tüm tedbirleri aldı. Ekipler gemilerin çevreye zarar vermemesi adına yerel yönetimlerle de irtibata geçti. Hasarlı gemilerin kurtarılması için Brownsville Limanıdan hasarlı gemilere yardımcı olmak ve onlara eşlik etmek için, ek bir römorkör ile yedek gemisi sevk edildi.

Ken Tide ve Louie Tide isimli gemilerin uzunluğu 60 metre ve açıkdeniz tedarik hizmeti veriyorlardı.

Sahil Güvenlik ekipleri gemileri kurtarma operasyonunda yaptıkları çalışmada gemilerden çevreye yağ sızıntısı olduğunu rapor etti. Ardından da çevre kirliliğinin önlenmesi için çalışmalara başlandı.

gemi_kaza.20131102122800.jpg

gemi_kaza1.20131102122812.20131103133414.jpg

 

 

 

 

virahaber.com 

Bu haber toplam 1794 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.