1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aliağa’da Kabotaj Bayramı Kutlandı
Aliağa’da Kabotaj Bayramı Kutlandı

Aliağa’da Kabotaj Bayramı Kutlandı

Aliağa’da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

A+A-

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 97’inci yılı dolayısıyla yurt genelinde olduğu gibi Aliağa’da da tören düzenlendi.  Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan tören, İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Atatürk Anıtı’na Aliağa Bölge Liman Başkanlığı ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi çelengi sunuldu ve Deniz Şehitleri anısına denize çelenk bırakıldı. Törene, Kaymakam Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ömür Avcı, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Can Gökgöz, Aliağa Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Çağrı Gültekin, Aliağa Bölge Liman Başkanı Burak Bulut, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Ömer Ertürk, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri (GEMİSANDER) Derneği Başkanı Kamil Önal, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Meclis Başkanı İsmail Önal, Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım, meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Resmi törenin ardından program, Aliağa Ağapark’ta bir restoranda düzenlenen kahvaltı ile devam etti.

Daha sonra Aliağa Avcı Ramadan Parkı, ALDER Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği’nde düzenlenen lokma ve dondurma ikramına, Aliağa Bölge Liman Başkanı Burak Bulut, İMEAK DTO Aliağa Şube Müdürü Orçun Tuncer, Aliağa Motosiklet Kulübü üyeleri, Onursal Başkanı ve İMEAK DTO Aliağa Şube Meclis üyesi Uğur Karakaş’ta katılım sağladı.

 aliaga-kabotaj-bayrami-1-768x512.jpegaliaga-kabotaj-bayrami-1-768x512.jpgaliaga-kabotaj-bayrami-4-768x512.jpgaliaga-kabotaj-bayrami-5-768x512.jpegkabotaj-bayrami-1-768x512.jpgkabotaj-bayrami-2-768x512.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 367 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.