1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Antalya’yı buluşturan iftar
Antalya’yı buluşturan iftar

Antalya’yı buluşturan iftar

Port Akdeniz’in geleneksel iftar organizasyonunun 7’incisi dün akşam düzenlendi. Kentin tüm kesimlerinden önde gelen temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği geleneksel iftar, yine Antalya’nın buluşma noktası oldu.

A+A-

Akdeniz’in dışarıya açılan en önemli ticari kapısı Port Akdeniz – Antalya Limanı’nın geleneksel iftar buluşmalarının 7’incisi, 28 Mayıs Pazartesi akşamı düzenlendi. Port Akdeniz & Antalya Cruise Port tarafından Hotel Su’da düzenlenen iftar yemeğine, Antalya’nın yerel yönetim, kamu kurumları, akademi, iş, ticaret, denizcilik, STK ve basın dünyasının temsilcileri katıldı. Geleneksel iftar, yaklaşık 400 kişiye ulaşan geniş katılımı ile yine Antalya’nın buluşma platformuna dönüştü.

İftarda kısa bir konuşma yapan Port Akdeniz Genel Müdürü Özgür Sert, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerken, böyle güzel günlerde daha nice hep birlikte olma temennisini de dile getirdi. Antalya’nın önde gelen isimlerini buluşturan akşamda, Thor Events’in Dacapoband Grubu da Türk musikisinden sundukları canlı performanslarla iftar programına renk kattılar.

port_akdeniz_2.jpg

port_akdeniz.jpg

_sert_2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6317 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.