1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. ARİAD’TAN İMEAK DTO İskenderun Şubesi'ne Hayırlı Olsun Ziyareti
ARİAD’TAN İMEAK DTO İskenderun Şubesi'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

ARİAD’TAN İMEAK DTO İskenderun Şubesi'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimlerde güven tazeleyen İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

ARİAD ziyaretinde ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve Yönetim Kurulunu İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Başkan Yardımcısı M. Alper Menteşoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Antakyalıoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Sinan Samraoğlu, Meclis Üyesi Tugay Genç ve Şube Müdürü Ahmet Taştekin karşıladılar.

1-008.jpeg

ARİAD Yönetim Kurulu üyelerine İskenderun deniz ticareti ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Kemal Kutlu, 1593 yılında ahşap iskelelerle başlayan deniz ticaret trafiğinin İskenderun’u bugün Akdeniz’in önemli bir liman kenti haline getirdiğini aktardı. İMEAK DTO İskenderun Şubesi tarafından iki cilt olarak yayınlanan “İskeleden Liman Kentine İSKENDERUN 1593 – 1918” kitaplarını da ARİAD Başkanı Adnan Ağır’a hediye eden Kemal Kutlu, İskenderun Şubesi olarak kentin denizcilik tarihine ışık tutmaya devam edeceklerini belirtti.

2-012.jpeg

İMEAK DTO İskenderun Şubesi başkanlığına seçilen Kemal Kutlu ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ileten ARİAD Başkanı Adnan Ağır da İMEAK DTO İskenderun Şubesinin bölgenin denizcilik faaliyetlerine katkılarını bildiklerini ve takdir ettiklerini belirterek, bölgenin kalkınması ve gelişmesi adına iktisadi ve sivil toplum kuruluşları olarak işbirliğine her daim hazır olduklarını ifade etti.

3-013.jpeg 4-008.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 13838 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.